Proč jezdim?
No protože se to i pro mě stalo po jedný sezoně srdeční záležitostí - nic co se dá moc přesně popsat slovy. To se musí zažít.

a na další křižovatce mu stejně zamávám. Prostě těch důvodů je spousta a jeden je lepší jak druhý. Chápu kluky i ženy kteří mají maxíky,že to pro ně není o nějaké spořivosti,ale na malém skútříku to je i o spořivosti.Samozřejmě že je to úspora výhledová,protože pořizovací náklady se vrátí až s časem.A proto s každým ujetým kilometrem se blížím k hranici kdy už budu jen šetřit i s počátečními náklady.A i to oblečení které nestojí 5 korun se brzy vrátí,zvláště v tomto počasí...stále jezdím dokud nebude sněhu kupy a z mrazů budou havranům praskat hlavy...
  a na další křižovatce mu stejně zamávám. Prostě těch důvodů je spousta a jeden je lepší jak druhý. Chápu kluky i ženy kteří mají maxíky,že to pro ně není o nějaké spořivosti,ale na malém skútříku to je i o spořivosti.Samozřejmě že je to úspora výhledová,protože pořizovací náklady se vrátí až s časem.A proto s každým ujetým kilometrem se blížím k hranici kdy už budu jen šetřit i s počátečními náklady.A i to oblečení které nestojí 5 korun se brzy vrátí,zvláště v tomto počasí...stále jezdím dokud nebude sněhu kupy a z mrazů budou havranům praskat hlavy...  

ale skůtra jsem měl naposled v 24,tzv"prase"- znalci vědí že mluvím o čezetě 501,motor 175ccm a tak nějak jsem na ty malý kola nemohl zapomenout,zkusil jsem cvičně 50 suzuki ale nějak to nebylo ono (bodejť by bylo při 115kg
 ale skůtra jsem měl naposled v 24,tzv"prase"- znalci vědí že mluvím o čezetě 501,motor 175ccm a tak nějak jsem na ty malý kola nemohl zapomenout,zkusil jsem cvičně 50 suzuki ale nějak to nebylo ono (bodejť by bylo při 115kg  ) a už delší dobu jsem koukal po nějakém pohodlném větším skůtru a nakonec se ujala majesta 250.  A po 14 dnech ježdění jsem prodal ještě i poslední enduro co jsem měl protože mám jasno,skutr je prostě pro mne to pravé. A celou tu dobu jezdím vlastně jen proto že mne to baví,je to nesrovnatelný s autem,prostě je mi na těch dvou kolech fajn
 ) a už delší dobu jsem koukal po nějakém pohodlném větším skůtru a nakonec se ujala majesta 250.  A po 14 dnech ježdění jsem prodal ještě i poslední enduro co jsem měl protože mám jasno,skutr je prostě pro mne to pravé. A celou tu dobu jezdím vlastně jen proto že mne to baví,je to nesrovnatelný s autem,prostě je mi na těch dvou kolech fajn  No, a to pomíjím obrovské výhody při cestování po Brně,od pohyblivosti v provozu až po parkování. Prostě nádhera
 No, a to pomíjím obrovské výhody při cestování po Brně,od pohyblivosti v provozu až po parkování. Prostě nádhera 

Kdo nezažil, nepochopí. Kdo nepochopí neuvěří. Chudák.
 Kdo nezažil, nepochopí. Kdo nepochopí neuvěří. Chudák. .
 .  to v plechovce nejde.
 to v plechovce nejde.   I když, tam se zas daj dělat jiný věci
 I když, tam se zas daj dělat jiný věci  

jj jak píšete to nejde napsat to se musí prožít
  jj jak píšete to nejde napsat to se musí prožít

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník