U Yamahy objednána nová za 140 ,- CZK , Ve středu jsem se do toho pustil , složil, ale před úplnou kompletací jsem to chtěl alespoň vyzkoušet. Matku jsem dotáhl jak to šlo nastaveným momentovým klíčem. Nastartuji a koukám, přidám plyn a rána jak.... a matka (ta z variátoru ne moje ) kouká ze dveří. Takže zase vše dolu srovnat valečky ve variátoru a podívat se na škody.... Přední řemenice je obroušená,ale ok víko to samé (ještě o kousek víc než když to spadlo poprvé
 U Yamahy objednána nová za 140 ,- CZK , Ve středu jsem se do toho pustil , složil, ale před úplnou kompletací jsem to chtěl alespoň vyzkoušet. Matku jsem dotáhl jak to šlo nastaveným momentovým klíčem. Nastartuji a koukám, přidám plyn a rána jak.... a matka (ta z variátoru ne moje ) kouká ze dveří. Takže zase vše dolu srovnat valečky ve variátoru a podívat se na škody.... Přední řemenice je obroušená,ale ok víko to samé (ještě o kousek víc než když to spadlo poprvé   ) Nakonec jsem po několika dalších neúspěšných pokusech použil na zajištění lepidlo
  ) Nakonec jsem po několika dalších neúspěšných pokusech použil na zajištění lepidlo   Teď jen doufám že mi v brzké době nepraskne řemen jinak se z toho už asi .....  Raději jsem ještě neudělal kalkulaci kolik jsem už do toho nasypal a kolik času strávil opravami protože by mi asi hráblo
  Teď jen doufám že mi v brzké době nepraskne řemen jinak se z toho už asi .....  Raději jsem ještě neudělal kalkulaci kolik jsem už do toho nasypal a kolik času strávil opravami protože by mi asi hráblo   

Bohužel jsem ji vyhodil,ale byla červená
 Bohužel jsem ji vyhodil,ale byla červená  

Nejlepsi je si vyznacit polohu matky a hridele a po case zkontrolovat...kdyz to neuleti po prvnich par stech km, tak uz to bude drzet
 Nejlepsi je si vyznacit polohu matky a hridele a po case zkontrolovat...kdyz to neuleti po prvnich par stech km, tak uz to bude drzet 

Asi jsem uz paranoidni a nebo mam moc potichu hudbu
  Asi jsem uz paranoidni a nebo mam moc potichu hudbu  

Nebo to muzou bejt uz spatny voditka...ja uz sem oddelal nejmin 3je...
 Nebo to muzou bejt uz spatny voditka...ja uz sem oddelal nejmin 3je... 

pojistne krouzky, lidove segrovky
 pojistne krouzky, lidove segrovky  na spojce jsou 3 cepy, tusim , ktery prochazej skrz a pres ne a spojkovy pruzinky je deklik, kterej ty segrovky jistej... Kdyz vypadnou, tak ten deklik cinka...
 na spojce jsou 3 cepy, tusim , ktery prochazej skrz a pres ne a spojkovy pruzinky je deklik, kterej ty segrovky jistej... Kdyz vypadnou, tak ten deklik cinka...

¨
¨

Napadlo mne že je zavdušněná a tak jsem to reklamoval a koukal se jak to znova měni,ale ani po prolití několika deci brzovky ta páčka nechce tvrdnout
 Napadlo mne že je zavdušněná a tak jsem to reklamoval a koukal se jak to znova měni,ale ani po prolití několika deci brzovky ta páčka nechce tvrdnout    Přitom pravá je přesně tak akorát.... Co jsem koukal tak bublinky nikde nejsou a brzdovka ani nemizí.
  Přitom pravá je přesně tak akorát.... Co jsem koukal tak bublinky nikde nejsou a brzdovka ani nemizí.  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků