Doby kdy jsem v -15°C lítal na Simsonu jsou nenávratně pryč
 Kolik tě wolfe vyšel celkem ten servis ?

tak to pak ano
 tak to pak ano  

mam pocit ze jsem to i nekde videl na Versity v bazaru,ale byla moc daleko na to abych to mohl ocihnout reps. zkusit
 mam pocit ze jsem to i nekde videl na Versity v bazaru,ale byla moc daleko na to abych to mohl ocihnout reps. zkusit   

a kdyz jsem rozebral vario tak jsem i videl kousky valecku jako kdyz se okrajuje syr...
 a kdyz jsem rozebral vario tak jsem i videl kousky valecku jako kdyz se okrajuje syr...  Po rovince jsem dal i 140km/h a z mirnejsiho kopce i 160.
 Po rovince jsem dal i 140km/h a z mirnejsiho kopce i 160. 

Valecky jsem zkousel jak original 11g , tak 12g malossi a pak i 14g a je to porad stejne jen s tim rozdilem ze pri tech 14g upada ta "brutalni" akcelerace takze jsem tam nechal ty 11g a asi se stim smirim , preci jen do Prahy mi to staci a zacnu konecne jezdit na kochacku
  Valecky jsem zkousel jak original 11g , tak 12g malossi a pak i 14g a je to porad stejne jen s tim rozdilem ze pri tech 14g upada ta "brutalni" akcelerace takze jsem tam nechal ty 11g a asi se stim smirim , preci jen do Prahy mi to staci a zacnu konecne jezdit na kochacku   

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků