To prodávaj všude

Já si koupil to samý na autobaterie a od tý doby mi to ukazuje, že jsou všechny v řiti

p.s. jezdil jsem jen na destilku, co tam byla a je to děs. Nemrzka musí bejt, ta chrání.

pres pul jsem se jeste nikdy nedostal ani kdyz skutrik stoji na miste po delsi ceste se zapnutym motorem
  pres pul jsem se jeste nikdy nedostal ani kdyz skutrik stoji na miste po delsi ceste se zapnutym motorem  

Je vazne uz takova zima
  Je vazne uz takova zima  
  ) a na Versity to bude chtit udelat spojku jelikoz pri prijezdu se na svetlech v Praglu klepala jak Krysarik pri -10°C.
 ) a na Versity to bude chtit udelat spojku jelikoz pri prijezdu se na svetlech v Praglu klepala jak Krysarik pri -10°C.  

pak hospudku Valticka rychta ( 600g pecena kacena s knedlikem a zelim ) a ubytovani primo pod zamkem http://www.vavrici.cz
  pak hospudku Valticka rychta ( 600g pecena kacena s knedlikem a zelim ) a ubytovani primo pod zamkem http://www.vavrici.cz Natankuju plnou ,ale rucicka se sekne na pulce pak kdyz se ji chce tak vyleze na max a pak uz jede normalne , sestupuje vzdy spravne jen nahoru se ji nechce
  Natankuju plnou ,ale rucicka se sekne na pulce pak kdyz se ji chce tak vyleze na max a pak uz jede normalne , sestupuje vzdy spravne jen nahoru se ji nechce  

Nejake rady napady co s tim
 Nejake rady napady co s tim  

Jde mi spis o ten unik (olej nebo voda) co jsem tu postoval o nekolik stranek driv a kdyz uz to bude odplastovane tak at se na to poradne podivaji
  Jde mi spis o ten unik (olej nebo voda) co jsem tu postoval o nekolik stranek driv a kdyz uz to bude odplastovane tak at se na to poradne podivaji  a o vikendu jsem koukal ze i kolem stredu zadniho kola je mastnota....
 a o vikendu jsem koukal ze i kolem stredu zadniho kola je mastnota....  

)
  ) 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků