teplota je asi vyssi nez by mela byt,ale pokazde to uchladi. Vcera jsem zkousel odpoledne zatezovy test :
po 30 minutach jizdy 20 minut stani s motorem a uspesne to uchladi na pulku. Ventilator spina kdyz je rucicka na 3/4 .....

Asi to moc sleduju

Ale vychytat to...! Uf!
  Ale vychytat to...! Uf!   

ale koukal jsem na to se sundanym deklem motoru a dela to spojka jen nevim ktera cast
  ale koukal jsem na to se sundanym deklem motoru a dela to spojka jen nevim ktera cast   

má problem s zadní brzdou menil destičky a tedka mu to celý rachtá... když zabrzdí tak to stichne a brzdí a když nebrzdí tak mu brzdič rachtá, netušíte ?
 má problem s zadní brzdou menil destičky a tedka mu to celý rachtá... když zabrzdí tak to stichne a brzdí a když nebrzdí tak mu brzdič rachtá, netušíte ?

hagrid píše:Se mnou se rozloučilo včera auto... Du se v lese vychcat a už sem to neodemkl. Rozesral se mi kód v imobilizeru a hotovo. Tak sem si dal 3km procházku do vsi pro baterku do ovladače a tím to samozřejmě nebylo. Čekal sem pak 2hodiny na bráchu,aby mě potupně odtáhl do garáže.

Kartu to ještě nemá. Elektronika je jejich bolest.
  Kartu to ještě nemá. Elektronika je jejich bolest.  

V servisu je napadlo take ta remenice,ale tam neni videt jedina ryha nebo ze by neco drhlo
 V servisu je napadlo take ta remenice,ale tam neni videt jedina ryha nebo ze by neco drhlo    
  Jednalo by se o zkousku na max 30 minut , jen bych vam vyndal vario a pak spojku (oboji komplet) a postupne testnul na sve a pak zase uhledne slozil.  Dost by mi to pomohlo v dalsim hledani problemu
 Jednalo by se o zkousku na max 30 minut , jen bych vam vyndal vario a pak spojku (oboji komplet) a postupne testnul na sve a pak zase uhledne slozil.  Dost by mi to pomohlo v dalsim hledani problemu   

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 5 návštevníků