dnes jsem nevěřil vlastním očím

Když si tak jedu s Burákem to svoje kilčo po silnici od Prahy na Kolín,začne mě předjíždět slečna v dýmající Corse 1.7 D,celkem pomalu,protože ji to asi víc nejelo.Ve vyjetých kolejích ji to začlo všelijak kličkovat a poskakovat,tak zabrzdila na 60 než to uklidnila,tak jsem ji raději předjel.Zaujalo mě písmeno Z,co měla na tom Oplíku.No nic,jel jsem dál,vjíždím do Kolína,zvolním na předepsanou sedmdesátku a hle,známý již Oplík,plyn drcený podpatkem předjíždí všechno levým pruhem

a když to nešlo,protisměrem přes dvojitou plnou,

o padesátce na značce asi nikdy slečna neslyšela nejen pro hlasité "tuc,tuc,tuc"

a do dáli svítící oranžovou neviděla

,:evil: ,No přeju jí,ať tu její jízdu přežijou alespoň všichni ostatní.Mám pochopení,když má někdo na autě Z,jede přehnaně opatrně a na křižovatce mu to občas chcípne,od toho ta cedulka je,každý jsme nějak začínal.Ale toto,co předvedla žvýkající mladá dáma

bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300