Ahoj motorkáři, skútraři,
chci si udělat radost a koupit si svůj první skútr. Doposud jsem měl motorku, enduro 500. Nechci žádnou 50 nebo 125, ale něco silnýho na projíždění Brna a okolí, ale i na výlety po ČR, někdy i s přítelkou. Nejvíc se mě líbí Gilera Nexus 500, potom Kymco Xciting 500 a dál nevím co. Samozřejmě kdybych chtěl utratit fakt hodně, tak by vyhrál Tmax 500, ale tolik peněz za to dát nechci. Taky se mě jednu dobu líbila Honda SH 300i, ale je to úplně něco jiného než ten Nexus. Problém Nexuse je, že je jich moc málo na prodej, není výběr, atd. Každý mi asi doporučí Hondu, nebo SW, Burgrmana atd. Ale ty SW, Burgmany, atd. moc nechci, nelíbí se mě, mají malý kola a tak. Vím že jsou to dvouválce a bude to příjemnější, pohodlnější, já ale chci, aby se mě to líbílo a bylo na tom trošku lepší, sportovní svezení, proto ten Nexus, ten to splňuje dokonale. Až na ten výběr, vím o jednou červeným z tohoto fóra a našel jsem jednoho stříbrnýho z Frýdku. Pak ještě nějaký dovoz, ale radši bych to koupil od někoho, kdo na tom v ČR jezdil. A taky mě přijdou starý, 2004-2005, to se potom nevyráběly, nebo proč to tady není na prodej? Cena okolo 50.000-70.000 Kč, možno trochu přidat. Díky moc za rady, něco letos koupím, jen potřebuju nasměrovat. Jo a jsem z Brna, takže kdyby někdo v okolí takový skútr měl, rád bych se seznámil, pokecal, atd.
Díky Radek