Tak snad jsem ti trochu pomohl. Co je dobrý, že umějí sehnat i náhradní díly nebo plexi. Jinak na skútry je to tam trága. Myslím ten obchod o tu proluku vedle. Maj výhradní zastoupení na kde co a očividně si toho neváží,..
No to je mi celkem šumák. Následující dva roky budu vše kolem skútra řešit na Jarově... Jinak s přilbou už mám cca 100km a dobrý. Pro mé účely akorát. Díky za radu.
dříve guttata Martin, 608 463 502, Profil na Motorkáři.cz Suzuki Burgman 400 '10 "Sněhurka" Jezdím za
Mám Nolan N43 Air Classic 3 asi pul roku a jsem s ní moc spokojený. Pohodlná, dobře odvětraná. Jenom by mohla být trochu tišší, ale zase nemám možnost srovnání s jinou jetkou. Super je na ni ta sluneční clona. Ta je fakt vyřešená perfektně.
Byl jsem se na ní mrknout. Už měli jen dvě poslední a velikost XL což je pro mě velké. Jinak ale dost děs provedení. Ten mechanismus volšovej,zevnitř potažený nějakou gumou. Pod bradou žádnej kryt,...
Ahoj, letos jsem koupil BMW system 6 a nemá chybu. Vskutku propracovaný kousek. Sice dražší, ale levnou helmu jsem už jednou měl a není na čem šetřit, protože jízdní komfort = pohoda = bezpečí (vetší