Ventily jsou u x maxe úplná pohodička, pokud vím, štelování je zde za pomocí měrek a ne výměnných podložek. Otázka na půl hoďky.
Jinak dnes se mi stala nemilá příhoda. Musel jsem do Lovosic na vyšetření Audio, kvůli práci a po cestě zpět se mě nechtělo jezdit znovu přes Liťák a tak jsem to vzal po druhé straně na Roudnici, ovšem v Hrobcích cca. 6Km od Roudnice mi začala prdel ujíždět jak na žvejce, takže lehké zpomalení

a rychle k pumpě dofouknout.
No co vám budu vyprávět ...díra byla veliká, jako celá Afrika...Hned to ušlo a já se na tý užvejkaný bačkoře dožmoulal po mizerný Roudnický silnici zakončené enduro vložkou po dlažebních kostkách ke krámku se vším možným s přilehlým Pneuservisem, kde mi borec zhruba stejného stáří opravil knotem...
Ihned jsem zakoupil celou sadu na opravu za 250kč a hned se na těch cestách cítím jistější
Měl jsem štěstí, že jsem píchnul ve všední den a rozumný čas, kdy se dá sehnat lehce pomoc, jinak by jsem za dalších 8km gumu asi nadobro odrovnal, takhle to vypadá, že přežila bez větší újmy. Skoro jsem si připadal, jako by jsem měl nazuté runflety