Každopádně s tou méněceností máš trošku pravdu, taky jsem si tak na 125ccm připadal

, ta už se asi nebude mít tak dobře jako u mě
 , ta už se asi nebude mít tak dobře jako u mě   , už je tomu 3 měsíce, co jsem provedl change !
 , už je tomu 3 měsíce, co jsem provedl change ! 

, tak to je pěkná garáž na skůtra a i to nářadí se v pohodě vleze.
 , tak to je pěkná garáž na skůtra a i to nářadí se v pohodě vleze. 

,pouze u malých skůtrů to zůstalo stejné, spíš nezdraví než jo,tak když vidím malý skůtr,tak koukám jestli pozdraví,když jo,odpovím
 ,pouze u malých skůtrů to zůstalo stejné, spíš nezdraví než jo,tak když vidím malý skůtr,tak koukám jestli pozdraví,když jo,odpovím  Samo slečny bez podprdy v letních šatech zdravím jako první za všech okolností
 Samo slečny bez podprdy v letních šatech zdravím jako první za všech okolností  

Stejně jako je na autech "CB10" (kdo nezná, jde o auto, které se dá chytnout na síbu-vysílačce). Ale to je jen blbej nápad, moje Sferrari stejně každej, kdo někdy viděl fotku, pozná na míle daleko, podle velkého znaku Ferrari na předku, kde byl italský kůň nahrazen českým lvem
 Stejně jako je na autech "CB10" (kdo nezná, jde o auto, které se dá chytnout na síbu-vysílačce). Ale to je jen blbej nápad, moje Sferrari stejně každej, kdo někdy viděl fotku, pozná na míle daleko, podle velkého znaku Ferrari na předku, kde byl italský kůň nahrazen českým lvem  Jinak pokud se podaří, bude Sferrari zastihnutelné i na síbu, takže kdo jezdí s kamionem, a uvidí mě, tak si můžem pokecat
 Jinak pokud se podaří, bude Sferrari zastihnutelné i na síbu, takže kdo jezdí s kamionem, a uvidí mě, tak si můžem pokecat 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků