zdravim chlapi!
přeskočil jsem sem z vlákna o pcx. Jen krátce na vysvětlenou - na jaře chci koupit nějaký stroj, primárně na dojíždění do práce cca 15 km jedna cesta, ale zároveň počítám s nějakým občasným výletem. Byl jsem skoro rozhodnutý pro pcx 150 (to bych kupoval nový), ale měl jsem nyní možnost svézt se na x-maxu 250 (starší model) a jsem zas v řiti

Prostě se mi ten x-max líbí víc, je na mou postavu i lépe rozměrnější a jelo se mi na tom krásně. A proto si dovolím pár dotazů: jak to prosím bylo u starších modelů s karburátorem a stříkačkou? nějaký zlomový rok, kdy se to dělilo? a případná poruchovost karburátorů? Vím že to je v tomto vlákně již napsané, přečetl jsem celé již dvakrát, ale stejně už teď nevim, co bylo na začátku, paměť mam nějakou slabší

A také se ptám proto, že by mě zajímaly postřehy majitelů r.v. 2006-2009, jak to je s poruchovostí, na co si případně dát pozor. Zároveň tak majitelů r.v. 2010 a výše. S cenou bych se na jaře chtěl vejít do 65 tis., tak shánim informace. Děkuji všem za Vaše postřehy, díky!