MilosVee píše:Já budu teď v zimě dávat Leo Vince 4 Road na svý pížo.

Tímto jsou mé sny splněny a už jenom jezdit.
 Tímto jsou mé sny splněny a už jenom jezdit. 

Dnes  mi přivezli výfuk a mám druhé Vánoce
 Dnes  mi přivezli výfuk a mám druhé Vánoce  Zpracování je prvotřídní,vzhled taky a zvuk doufám bude taky
  Zpracování je prvotřídní,vzhled taky a zvuk doufám bude taky 

Po rozbalení krabice,ve které bylo vše potřebné k instalaci,jsem se do toho pustil.Origoš lauf šel demontovat lehce a po oddělání jsem napasoval nový.Vše sedí přesně jak má a zpracování je prvotřídní
 Po rozbalení krabice,ve které bylo vše potřebné k instalaci,jsem se do toho pustil.Origoš lauf šel demontovat lehce a po oddělání jsem napasoval nový.Vše sedí přesně jak má a zpracování je prvotřídní  Váhový rozdíl,proti původnímu ocelovému je opravdu velký.Moto poveze menší váhu a to se počítá
Váhový rozdíl,proti původnímu ocelovému je opravdu velký.Moto poveze menší váhu a to se počítá  Zvuk je sytý,barytonový a příjemný na poslech.Hlasitost je stejná,jako u origoš laufu.V krabici byl přiložen i závodní db killer,který má větší průměr koncové trubky a tím pádem to bude dělat pěknou melu
  Zvuk je sytý,barytonový a příjemný na poslech.Hlasitost je stejná,jako u origoš laufu.V krabici byl přiložen i závodní db killer,který má větší průměr koncové trubky a tím pádem to bude dělat pěknou melu  .Tak,jak je to ted, mě plně vyhovuje
 .Tak,jak je to ted, mě plně vyhovuje  

Nestraš mě
 Nestraš mě  Vlákno o zadření sleduji
  Vlákno o zadření sleduji 

.Na motorkářích dávají na stříkačky při nandání laďáku Power Comandery, nebo jak se tomu nadává.
 .Na motorkářích dávají na stříkačky při nandání laďáku Power Comandery, nebo jak se tomu nadává. a kolega s Burgošem zadřel s tímto laufem
  a kolega s Burgošem zadřel s tímto laufem  ,tak doufám, že se souvislost nepotvrdí
 ,tak doufám, že se souvislost nepotvrdí 

Já mám euro3 a je tam od výroby.Nevím jak u tvého,ale když tam nebyla origoš,tak bych to neřešil.
 Já mám euro3 a je tam od výroby.Nevím jak u tvého,ale když tam nebyla origoš,tak bych to neřešil.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník