.Když kontroluji olej na hlavním stojanu,tak vyšroubuju zátku s měrkou a měřím hladinu po zašroubování nebo jen zasunout a změřit
 .Když kontroluji olej na hlavním stojanu,tak vyšroubuju zátku s měrkou a měřím hladinu po zašroubování nebo jen zasunout a změřit  
   V manuálu to je popsáno dost zmateně. Díky za info

MilosVee píše:U X9 se měří na zašroubované měrce na hl.stojanu.

Tohle by byla debata o ničem...
  Tohle by byla debata o ničem...

U auta to taky nenakláním a měřím to na rovině,tak u moto to bude stejný.Každopádně dík za info
 U auta to taky nenakláním a měřím to na rovině,tak u moto to bude stejný.Každopádně dík za info 
 . X8 šlape jako hodinky a všechny km jsem si užil na 100%
 . X8 šlape jako hodinky a všechny km jsem si užil na 100%  Ted mám na tacho.17400km a spotřeba oleje není vůbec žádná,moto startuje na druhé protočení i když 14dní stojí.Jen nevím,co budu dělat v zimě
  Ted mám na tacho.17400km a spotřeba oleje není vůbec žádná,moto startuje na druhé protočení i když 14dní stojí.Jen nevím,co budu dělat v zimě  ,protože všechny ůpravy na X8 co jsem chtěl,jsem udělal při lonské zimě.Ach jo,tak to budu jenom čistit a leštit.....
 ,protože všechny ůpravy na X8 co jsem chtěl,jsem udělal při lonské zimě.Ach jo,tak to budu jenom čistit a leštit..... 

To bylo to jediné,co mě ještě chybělo k absolutní spokojenosti s X8
 To bylo to jediné,co mě ještě chybělo k absolutní spokojenosti s X8  

.Udělám je červený nebo zlatý,ještě uvidím,která barva zvítězí
 .Udělám je červený nebo zlatý,ještě uvidím,která barva zvítězí 
 Ten zvuk mi mooooc chyběl
 Ten zvuk mi mooooc chyběl 

Je to věc,která mi na X8 chybí,ale nevím jak na to
 Je to věc,která mi na X8 chybí,ale nevím jak na to  Díky za rady
 Díky za rady 

Silnice bez děr a kráterů,počasí jak ze žurnálu na dovolenou u moře,no prostě mi nic nechybělo
 Silnice bez děr a kráterů,počasí jak ze žurnálu na dovolenou u moře,no prostě mi nic nechybělo  X8 opět šlapala jak ,,švýcarské hodinky" a musím uznat,že se to těm taliánům povedlo
  X8 opět šlapala jak ,,švýcarské hodinky" a musím uznat,že se to těm taliánům povedlo  Cestovní rychlost jsem udržoval 100-110km/h,protože jsem zjistil,že je to optimální na hluk,nápor větru a při předjíždění se dá v pohodě zrychlovat. Čelní plexi bylo totálně zelepené od much a na mě ani jedna,to znamená 100% ůčinek
 Cestovní rychlost jsem udržoval 100-110km/h,protože jsem zjistil,že je to optimální na hluk,nápor větru a při předjíždění se dá v pohodě zrychlovat. Čelní plexi bylo totálně zelepené od much a na mě ani jedna,to znamená 100% ůčinek  Za celou cestu jsem potkal jen 4 skůtraře
  Za celou cestu jsem potkal jen 4 skůtraře 

Bez jediné poruchy,naprosto bez závad,žádná spotřeba oleje a doufám,že to tak ještě dlouho zůstane
  Bez jediné poruchy,naprosto bez závad,žádná spotřeba oleje a doufám,že to tak ještě dlouho zůstane 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků