preto mám auto z roku 2005, obyčajný atmosfericky 2.5i benzín, bez turba, bez variabilného časovania, bez elektronickej spínačky , či elektrickej ručnej brzdy a navyše to je amerika, ktorá nemá ani výrivé klapky sania, EU verzia ich má...
Nič mi nechýba, má to okná v elektrike, má to strešné ktoré nepoužívam, má to kožené sedačky, tempomat,... a dorobil som si 2DIN rádio JVC s android auto s komplet ovládaním na volante vrátane ovládania hovorov, teda to mám niekedy modernejšie ako niektoré kludne o 10 rokov mladšie autá
Ja mám na svoj SR Max nachystané LED projektory, ktoré zabudujem do náhradných svetiel a keby dačo tak to viem aj opraviť, či vrátiť pôvodné.
Mna do servisu by nedostal nikto, však tam ked príde človek, tak ho automaticky považujú za neznalého a okamžite z neho robia dojnú kravu.
Moje auto bolo v servise za nejakých 14 rokov NULA krát, jedine kedy som riešil nejakú údržbu bolo asi 3x geometria a 1x výmena čelného skla a možno 2x klímu. Všetko ostatné si urobím sám... Ja fakt nemám náladu počúvať tie omáčky zvlášť ked si oni myslia že sa tomu nerozumiem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.