S nekompromisními názory je ještě jedna potíž: já i lidé kolem mě se časem (= zkušenostma, dospíváním, vývojem atp.) mění. Včetně názorů, postojů, výpovědí. To je prostě života běh, žádná vada charakteru...
  S nekompromisními názory je ještě jedna potíž: já i lidé kolem mě se časem (= zkušenostma, dospíváním, vývojem atp.) mění. Včetně názorů, postojů, výpovědí. To je prostě života běh, žádná vada charakteru...   

bylo by dobrý kdyby převážně mužské forum mělo bohyni ženu respektive dívku a navíc převážně starší (sorry pánové/ by měli osmnáctiletou dračici
  bylo by dobrý kdyby převážně mužské forum mělo bohyni ženu respektive dívku a navíc převážně starší (sorry pánové/ by měli osmnáctiletou dračici  

Komunismus je zpátky, hurá!
 Komunismus je zpátky, hurá!  Vsadím se, že budu zase "editována".
 Vsadím se, že budu zase "editována".

matty46 píše:zakládám nový fanclub cs holky kdo další se přidá? uděláme sraz necháme si na trička udělat její portrét a budem jí uctívat a když přijede na sraz budem řvát jak fanynky beatles neurazíme tě tím naše modlobylo by dobrý kdyby převážně mužské forum mělo bohyni ženu respektive dívku a navíc převážně starší (sorry pánové/ by měli osmnáctiletou dračici

Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz a 3 návštevníků