jarafari píše:já bych se bál na tom jezdit..... Když si představim tu svou čínu a cpát do toho 90ccm válec...... tak nevim co to udělá??? do půl roku by se to rozpadlo,nebo by aspoň ulítli kolanééé nic proti,ale já bych se fakt bál..... nevim jestli je tvoje Kentoya stejná jako všechny číny, ale s tý mojí já mám občas strach(když jedu z kopce
)a je to 50ccm...

Už se těším na odpověď . Já tu odpověď znám ,ale počkám si na slova znalce
 Už se těším na odpověď . Já tu odpověď znám ,ale počkám si na slova znalce  

tedy pokud nelhal prodejce a servisáci u Kentoye
  tedy pokud nelhal prodejce a servisáci u Kentoye  

Mého čínského skůtra mám 10 měsíců, koupil jsem ho jako novýho a má teď najeto 3502km jen tak aby jsi si udělal obrázek.... nikdy před tím jsem se o skútry nezajímal až od doby co to mám....  někdy začátkem roku jsem objevil tohle fórum,a od té doby už jsem se něco dozvěděl....Už jen třěba to že už nikdy nechci čínu...
 Mého čínského skůtra mám 10 měsíců, koupil jsem ho jako novýho a má teď najeto 3502km jen tak aby jsi si udělal obrázek.... nikdy před tím jsem se o skútry nezajímal až od doby co to mám....  někdy začátkem roku jsem objevil tohle fórum,a od té doby už jsem se něco dozvěděl....Už jen třěba to že už nikdy nechci čínu...  ale nejen to
 ale nejen to  
  .... rozhodně já ti to nevymlouvám a dej si tam co chceš, já jsem jen říkal svůj názor s poznatky na mém skútru...  bál bych se na tom.....
 .... rozhodně já ti to nevymlouvám a dej si tam co chceš, já jsem jen říkal svůj názor s poznatky na mém skútru...  bál bych se na tom..... a to už to takhle tuníš jo??? jestli se tě můžu zeptat kolik si na tom nalítal a jak si ten stroj vlastně poznal.....?? vždyt to je uplně nový..... to se ještě nemohlo nic projevit...teda snad nééé no
  a to už to takhle tuníš jo??? jestli se tě můžu zeptat kolik si na tom nalítal a jak si ten stroj vlastně poznal.....?? vždyt to je uplně nový..... to se ještě nemohlo nic projevit...teda snad nééé no  ......
 ......  týýýýýýbláááho trošku blázínek nééééé....
 týýýýýýbláááho trošku blázínek nééééé....  a už to tam teda máš??? ten novej válec a jestli jó??? tak co????
   a už to tam teda máš??? ten novej válec a jestli jó??? tak co???? 

ale lituji tě,že jsi taky koupil šitku...a ty ještě dráž než já,jenom proto že se to jmenuje Kentoya.....
 ale lituji tě,že jsi taky koupil šitku...a ty ještě dráž než já,jenom proto že se to jmenuje Kentoya.....  ..... jo ale kola,máš vetší to jo....
 ..... jo ale kola,máš vetší to jo....Už nevím kam mám strkat prachyBTjacker píše:Proč to vůbec tuníš?

Tuním už jen proto ,aby to jelo rychleji do kopců
  Tuním už jen proto ,aby to jelo rychleji do kopců   
 Nalítáno mám již 1000kmjarafari píše:Tak koukám ,že ty ten tvůj stroj máš teprve měsícjestli se tě můžu zeptat kolik si na tom nalítal
 a proč jsem si ho koupil ?? no proto ,abych nemusel šlapat do pedálů na kole
  a proč jsem si ho koupil ?? no proto ,abych nemusel šlapat do pedálů na kole   

že by tyhle dva skútry byly až tak jiný?? Nehledě na to, že má muj skútr po tuningu o něco nižší spotřebu než před.. Proč asi? Protože točí daleko nižší otáčky v celym rozsahu všech rychlostí.
  že by tyhle dva skútry byly až tak jiný?? Nehledě na to, že má muj skútr po tuningu o něco nižší spotřebu než před.. Proč asi? Protože točí daleko nižší otáčky v celym rozsahu všech rychlostí.

a pokud se na tom něco pokazí ,tak se to jednoduše vymění ze záruky a je to
 a pokud se na tom něco pokazí ,tak se to jednoduše vymění ze záruky a je to   Prostě není čeho se bát
 Prostě není čeho se bát  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků