Po cestě zkusím nakontaktovat Marťajse, aby nafoukal kola a přidal se k nám, jelikož ještě včera neměl scoot připravený na sezonu.

Jdu mýt Maxíka
 Jdu mýt Maxíka 

ke konci cesty jsem byl už opravdu promrzlej.
  ke konci cesty jsem byl už opravdu promrzlej.  Celkově cesta tam, společná výjížďka a návrat s Kyblíkem do Prahy, najeto 571km...
  Celkově cesta tam, společná výjížďka a návrat s Kyblíkem do Prahy, najeto 571km...  Ahój
 Ahój 
   ! Z takové dálky i počasí by tě omluvilo
 ! Z takové dálky i počasí by tě omluvilo  . Vzpomínali jsme i na tebe, kromě jiných věrných účastníků. Určitě se jěště někde letos uvidíme a jestli ne, budeš očekáván v příštím roce
 . Vzpomínali jsme i na tebe, kromě jiných věrných účastníků. Určitě se jěště někde letos uvidíme a jestli ne, budeš očekáván v příštím roce  . Možná bude lépe, když přijedeš také už v pátek večer, mohli byste diskutovat v početnější sestavě, letos tam byli jen dva "pátečníci" - jarafari a Richian.
 . Možná bude lépe, když přijedeš také už v pátek večer, mohli byste diskutovat v početnější sestavě, letos tam byli jen dva "pátečníci" - jarafari a Richian.

Zmrzlej sem ještě teď a to mám za sebou horkou sprchu atd... Snad to počasí příště vyjde líp.
 Zmrzlej sem ještě teď a to mám za sebou horkou sprchu atd... Snad to počasí příště vyjde líp.   Najeto za ty dva dny 543 km. Jarafari v pohodě. Jen škoda, že nebylo pěkně, protože ta cesta kudy sme jeli by byla fakt pěkná no
  Najeto za ty dva dny 543 km. Jarafari v pohodě. Jen škoda, že nebylo pěkně, protože ta cesta kudy sme jeli by byla fakt pěkná no   Snad už nikdy nebudu muset někam jet po D1, po který sem jel do Šlapanic, páč to je vážně horší než polní cesta...
 Snad už nikdy nebudu muset někam jet po D1, po který sem jel do Šlapanic, páč to je vážně horší než polní cesta...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník