Všem se tímto omlouvám.

Na obrazech :-p To jsi Šlapky hezky zařídil
  Na obrazech :-p To jsi Šlapky hezky zařídil   )
 ) :-p
 :-p Jinak super fotky, já se do Šlapek v sobotu "málem" dostal, ale nakonec smolík pacholík, tak budu doufat v příští ročník
 Jinak super fotky, já se do Šlapek v sobotu "málem" dostal, ale nakonec smolík pacholík, tak budu doufat v příští ročník  

a já, podle seznamu, spočítal počet účastníků na 85 osob
  a já, podle seznamu, spočítal počet účastníků na 85 osob  . Ale to je počet víceméně orientační (tito lidé tam byli určitě).
 . Ale to je počet víceméně orientační (tito lidé tam byli určitě). .
 . .
 . !
 ! .
 .

Gandalf píše:jarafari: Koukám, že poslední fotky jsou z hospody v Čebíně. Kolem té jezdím každý den do práce. To jste měli na Prahu zajímavou trasuJinak super fotky, já se do Šlapek v sobotu "málem" dostal, ale nakonec smolík pacholík, tak budu doufat v příští ročník
 ...A tu zajímavou trasu na Prahu, jsme jeli na doporučení znalců Brna a okolí, už druhým rokem, páč já na dálnici nemůžu a tamtudy je to pěkný.... Když teda pominu tu hroznou silnici z Čebína
  ...A tu zajímavou trasu na Prahu, jsme jeli na doporučení znalců Brna a okolí, už druhým rokem, páč já na dálnici nemůžu a tamtudy je to pěkný.... Když teda pominu tu hroznou silnici z Čebína   ....Ale dál směrem na Žďár, už je to pěkná cestička...
  ....Ale dál směrem na Žďár, už je to pěkná cestička... 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník