S 12V zimními doplnky se nám cestovalo o poznání lépe a dorazili jsme přesně v 15:00 najeté víkendové km ještě dodám at je report kompletní
 S 12V zimními doplnky se nám cestovalo o poznání lépe a dorazili jsme přesně v 15:00 najeté víkendové km ještě dodám at je report kompletní  

vespolek.
 vespolek. , ale ten Santiniho kostel ve Křtinách mě uchvátil
 , ale ten Santiniho kostel ve Křtinách mě uchvátil  .
 . . Tou dobou ještě svítilo sluníčko.
 . Tou dobou ještě svítilo sluníčko. 

Protože musím ještě dnes na noční směnu.
  Protože musím ještě dnes na noční směnu.   No, vlastně už jsem tady v práci a jdu něco dělat.
  No, vlastně už jsem tady v práci a jdu něco dělat.   

Počasí na cestě tam i zpět nezklamalo a přejezd Vysočiny byl naprosto bíle luxusní. Posledních 10 km domů jsem jel hodně pomalu, protože na silnici ležely 2 cm sněhu.
  Počasí na cestě tam i zpět nezklamalo a přejezd Vysočiny byl naprosto bíle luxusní. Posledních 10 km domů jsem jel hodně pomalu, protože na silnici ležely 2 cm sněhu.  Ale prošlo to bez pádu.
  Ale prošlo to bez pádu.  

Najeto celkem 566km. Akce byla samo super, organizace výborná, projížďka taky velice dobrá, jídlo výborný, prostě pohoda.
 Najeto celkem 566km. Akce byla samo super, organizace výborná, projížďka taky velice dobrá, jídlo výborný, prostě pohoda.   Jen ráno sem myslel hlavně na cestu domů, abych něco nezapoměl atd... až si myslím, že sem nezaplatil to pívo, takže tímto se k tomu přiznávám a samozřejmě mi to někdy někde připomeňte a velice rád ho zaplatím, páč to nebyl žádnej ee Gambáč apod. kekel co se u nás ve středních čechách točí a moc mi chutnalo
 Jen ráno sem myslel hlavně na cestu domů, abych něco nezapoměl atd... až si myslím, že sem nezaplatil to pívo, takže tímto se k tomu přiznávám a samozřejmě mi to někdy někde připomeňte a velice rád ho zaplatím, páč to nebyl žádnej ee Gambáč apod. kekel co se u nás ve středních čechách točí a moc mi chutnalo   Bylo jich asi pět, tedy podle hodinek na kterých sem to počítal
 Bylo jich asi pět, tedy podle hodinek na kterých sem to počítal   Přidám sem odkaz na mý fotky. Pod fotkami na rajčeti neuvidíte popis, páč je toho tolik, že bych to popisoval do večera.
 Přidám sem odkaz na mý fotky. Pod fotkami na rajčeti neuvidíte popis, páč je toho tolik, že bych to popisoval do večera.   No co, každej ví kde jsme byli.
 No co, každej ví kde jsme byli.   Jen k rukavicím strejdy Mojdy - příště si fakt vem něco teplejšího, páč tohle bylo vyloženě letní s odvětráváním apod. a já nechápu, žes ty řidítka vůbec dokázal pevně urdžet
 Jen k rukavicím strejdy Mojdy - příště si fakt vem něco teplejšího, páč tohle bylo vyloženě letní s odvětráváním apod. a já nechápu, žes ty řidítka vůbec dokázal pevně urdžet   

... Ale to už nějaký ochránce tvého zdraví parůžky odstranil
 ... Ale to už nějaký ochránce tvého zdraví parůžky odstranil  .
 . ! Však se to nějak srovná
 ! Však se to nějak srovná  !
 !

Jinak k tomu rozmrzání, já ještě nerozmrzl
 Jinak k tomu rozmrzání, já ještě nerozmrzl   Sedím v mikině v práci, klimoška běží už od 14:00 na teplotu 24°C
 Sedím v mikině v práci, klimoška běží už od 14:00 na teplotu 24°C   Nechrchlám, prostě nic, ale není mi nejlíp. Holt velká vzdálenost v né moc velkém teple
 Nechrchlám, prostě nic, ale není mi nejlíp. Holt velká vzdálenost v né moc velkém teple  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků