Ahoj Rosi, sousede, vítej do skútří extraligy

. Vše bylo v předchozích příspěvcích napsáno, věřím, že až si B650 pořádně osaháš a zajedeš, pesimizmus tě rychle přejde a budeš se těšit na každý kilometr v sedle tohoto vyjímečného stroje. Pokud nastanou nějaké problémy, dají se vždy díky zkušenostem dobrých lidí na tomto a podobných fórech řešit. Je fakt že, jedno obecné vlákno o B650 je, pokud něco hledáš, hodně nepřehledné, ale stačí přečíst jednou a poznačit si čísla stránek se stejným okruhem problémů a potom už je to snadné. Mrkni třeba také na
skutrmoto.cz,
Burgman Center LeDude, nebo
burgmanUSA kde je rozdělení témat přehlednější. Bohužel je faktem, že všechny informace na jednom místě nenajdeš ani na tak malém plácku jako je ČR, protože se rádi drobíme, zakládáme nová fóra a www stránky pro užší skupiny lidí a potom, v dnešní uspěchané době, procházej 10 různých fór, jestli se někde něco neobjevilo nového

. Ale to je život

. V každém případě jsem vždy k dispozici, pokud budeš potřebovat s něčím pomoct, naštěstí mám jen zkušenosti s pravidelnou údržbou a nějakými drobnostmi kolem. Jedinou závadou během 40 tis. km na mém stroji byl odchod regulátoru napětí do věčných lovišť a od té doby mám sjednanou pro podobné případy pojistku, takže jsem i venku v klidu, že nebudu muset řešit odtah a nepříjemnosti s tím spojené