od futy » 22 kvě 2023, 22:56
Pozdravujem, mám za sebou zvolávačku výmena zámku volantu, bolo to tam 4h, neviem koľko skutočne práce a čo sa rozoberalo, ale chýba mi jeden šrób, čo spája dolu plasty pod chladičom, je tam taká plastová spojnica (neviem som si to dnes všimol), a ešte keď som montoval mriežku na chladič, tak na pravej strane v smere jazdy nebol šrób, diera priechodná tak som doplnil pozinkovanú, čiernu som nemal. Na druhej strane je čierny šrób a matica bodnutá zvarom, to je origo. Poprosím vlastníkov 750ok, keby sa pozreli ako to má byť. Inak som si ešte všimol, ako by mi šiel ľahšie volant pri manipulácii na mieste. Vďaka za ochotu.
Inak haraburda má 12600km, jazdí bez problému.
Čo sa týka pohodlia, tak nemám to s čím porovnávať, lebo som mal len F300ku (13000t km som najazdil), ale nohy mám vždy na predných nášlapoch, topánku 43 a nemám pocit málo miesta, batôžtek má 60kg/164cm a pohodlne sa odvezie, max. denný nájazd cca 400-500km sme mali a paráda, zadok bez problému. Na autosalóne som posedel a pokukal BMW F900xr, chcelo by to asi predvádzaciu jazdu, ale 15000€ to je raketa.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.