Julio,WDčkem to nestříkej,to není ideál spray na mazání,spíš na čištění,vytěsnění vlhkosti.Lepší bude konkor,dám ti řadu.Jeden čas mi to dělalo na 300vce,už jsem myslel že to budu muset odplastovat a podívat se nato.Prišel jsem ale na způsob jak to jde rychle otevřít a ono po pár tankování to zase chodí normálně,nevím proč ale je to tak.Drž stále palcem ten knoflík kterým se otvírá nádrž,a druhou rukou zaklepej na to plastové víko v oblasti toho háčku,3krát klepněte a dvířka se otevřou.
Na mojej to blblo od nova. Olej nestriekat, pritahuje prach a bude este horsie. 3x suchni jemnym pilnikom na spravne miesto. Mozno budes nuteny zhodit horny plast. Po otvoreni vicka najdes zo spodu 4 skrutky. Bud jemny
Olejom to nie je. Po otvorení dvierka chodia volne, nedrhnú.
adacarp píše:Drž stále palcem ten knoflík kterým se otvírá nádrž,a druhou rukou zaklepej na to plastové víko v oblasti toho háčku,3krát klepněte a dvířka se otevřou.
Klepem, mačkám - na 5. zmačknutie a 12. poklepkanie sa otvoria
jozfab píše:3x suchni jemnym pilnikom na spravne miesto
Toto je dobrá rada, ale ktoré je to správne miesto ?
Postup: 5x stlacis, 12x poklepes. Po otvreni veka odskrutkujes 4 skrutky. Tym sa dostanes k dvom plôskam, ktore robia problem. U mna blblo to spodne, vid foto. Jemne privieraj dvierka, sleduj kontaktne miesta s hacikom a tam, kde vidis mozny prebytok materialu, jemne zapiluj. Opakuj do zdarneho konca.
a tak možno tam pár rozdielov bude. Ja to vidím pekne na PCX kách. V lete u nás vo firme na parkovisku stoja pekne vedľa seba všetky 4 generácie. A pekne je vidieť, že okrem predného svetla a displeja, čo je zrejmé na prvý pohľad) nemajú spoločný ani jeden diel, Každý ohyb a lem na plastoch (podsedlovka okolo nôh atd ) sú jemné zmeny.
Ja uvidím, čo sa udeje s ADVčkou. Najbližšie už podľa mňa nebude rozdiel len vo farbe ako každý rok. A zrejme okrem displeja (aspoň s navigačnými šipkami ako má táto Forza ) a možno jednoručného ovládania plexi ako má nová XADV750 budú rozdiely aj v tvaroch. A potom uvidím, či predávam, prihadzujem 2 tisícky a idem do novej, alebo to nebude mať pre mňa význam.