SDC412 píše:Jak to prosím vidíte se zárukou a servisníma prohlídkama? Co absolvovat nebo co je ještě chytrá koupě?![]()
a) první servisní prohlídka po 1000km za cca 2500-3500,- ? a pak už servis sám doma
b) první po 1000km a druhá po 12 měsících tedy záruka zákonná 2 roky cca náklady nevím odhad 5000,- _
c) vychodit všechny prohlídky a užít si záruku 6 let náklady nedokážu odhadnout![]()
Myslím že Honda dělá kvalitní stroje a moc se mi nechce utrácet za servis! Existuje i varianta nula že nepojedu ani na tu první prohlídku?![]()
Prosím o Vaše zkušenosti se zárukou a o doporučení!

aldav píše:.. Nicméně výměna oleje u Hondy po 12 000 km, to je mega fail.

Ivan-K píše:Asi tak, lepšie si robiť všetko sám a bude to aj poctivejšie ako cez autorizák.
Ja mám v skútri 1,3l oleja, liter stojí blbých 8€, olejový filter 4€ a vzduchový 5€. Hned som si kúpil všetko dvojmo a mám to na dve výmeny.
Túto sezonu som urobil nejakých 5000km...

adacarp píše:Pokud máš prostor vybavení a jsi trochu šikovný tak to není problém,servisuji bráchovi adv350 najeto má 35tis a pohoda,sobě servisuji forzu 300vku,najeto 59tis a taky šlape jako hodinky,dělal jsem aj olej ve vidlicích ventilove vůle,vše sám doma v garáži.Když přijde velký problém, jako mě kdysi,že začal žrát olej 2deci na 1000 tak z reklamací stejně moc nepochodíš a kvůli drobnostem nepotřebuji platit jejich cenu servisu Takový náhled na to mám já.

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 7 návštevníků