Honda adv 350

Diskuze o skútrech nějvětších objemů.

Re: Honda adv 350

Příspěvekod MiroslavKojetín » 08 kvě 2025, 10:05

Ahoj,
bohužel už mám zkušenost s padnutím ADV (za to bych si naliskal, jezdím 40 let, nikdy nic a jak si koupím svoji první fungl novou motorku, tak tohle..) a chtěl bych z vlastní zkušenosti říct, že jsem rád, když jsem si originál rám s přídavnými světly pořídil. Stalo se mi, že jsem zastavoval na parkovišti, které bylo taková šotolina trochu do kopce, kde měli místo čar nataženy požární hadice. Při dobržďování jsem najel nevědomky předním kolem na tu hadici a jelikož byla mokrá a porostlá mechem, tak mi to podkouzlo, já to nečekal a kombinace toho kopce a toho, že jsem měl díky manželce za sebou vysoké těžiště, tak jsem při náklonu ADV neudržel a lehli jsme na bok. Na ADV poškrábaný chránič rukou a právě spodek rámu, kde se nic neohnulo ani neulomilo, jen barva z hliníku (manželka dopadla hůř - zlomená ruka..). Pokud by rám nebyl, troufám si říct, že plasty by moc dobře na té šitiloně nedopadly..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MiroslavKojetín

0+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda ADV 350, KYMCO Xciting 250

Re: Honda adv 350

Příspěvekod Medvěd » 08 kvě 2025, 10:29

Jo, taky jsem ji měl na boku, na tom stejném. Dcera za mnou sebou plácla, na polňačce s kamínkama. Jak jsem se snažil se svojí chromou levou haxnou rychle slézt, jsem upadnul i se skútrem. Výsledkem je odřenina na chrániči, a drobnosti na plastech, které prakticky nejsou vidět - rozleštěno. Nicméně já už stál. No, hlavně ať se drahá polovička uzdraví.
Medvěd

100+

Reputace: 19
Skútr / moto: ADV350 a 4 další krásky

Předchozí

Zpět na Maxi skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek