Pavel píše:... Já to beru jako vloženou investici, která se ti časem může hodně vyplatit...

Nechtěl jsem se tě dotknout Pavle.Každý máme jiný názor proto máme každý jíné auto,moto,skůtra a tak.Můj je ten že bych nikdy nešel do nového auta ani skůtru za tu ztrátu to nestojí.Pojistku bych taky neplatil dle mého vyhozené peníze ale to je jen můj názor a tak jak tady každý píše,rozhodnout se musí sám.Je dobře že se o tom diskutuje aspoň má čas přemýšlet,co jak a proč.Možná jsem články výše napsal moc extrémně ale už jsem takový,zatím se všichni mějte.
 Nechtěl jsem se tě dotknout Pavle.Každý máme jiný názor proto máme každý jíné auto,moto,skůtra a tak.Můj je ten že bych nikdy nešel do nového auta ani skůtru za tu ztrátu to nestojí.Pojistku bych taky neplatil dle mého vyhozené peníze ale to je jen můj názor a tak jak tady každý píše,rozhodnout se musí sám.Je dobře že se o tom diskutuje aspoň má čas přemýšlet,co jak a proč.Možná jsem články výše napsal moc extrémně ale už jsem takový,zatím se všichni mějte.  

Mach.002 píše::roll: Nechtěl jsem se tě dotknout Pavle.Každý máme jiný názor proto máme každý jíné auto,moto,skůtra a tak.Můj je ten že bych nikdy nešel do nového auta ani skůtru za tu ztrátu to nestojí.Pojistku bych taky neplatil dle mého vyhozené peníze ale to je jen můj názor a tak jak tady každý píše,rozhodnout se musí sám.Je dobře že se o tom diskutuje aspoň má čas přemýšlet,co jak a proč.Možná jsem články výše napsal moc extrémně ale už jsem takový,zatím se všichni mějte.

Ja koukal po bazarech a bohuztel aprilia je malo. A kdyz tak je to jinej typ k otmu rok 2005 a ceny kolem 35tis... tak to ja osobne si priplatitm na 57tis rok 2009 funglac. Ale treba mam spatnej pohled na vec.. tak nevim ted.
  Ja koukal po bazarech a bohuztel aprilia je malo. A kdyz tak je to jinej typ k otmu rok 2005 a ceny kolem 35tis... tak to ja osobne si priplatitm na 57tis rok 2009 funglac. Ale treba mam spatnej pohled na vec.. tak nevim ted.

/asi se ti vyplatí koupit nový pokud uvažuješ o budoucí změně tak bych raději vzal bazarového protože jak koupíš nový hned před prodejnou je o 20-30% cene dole potom jsou taky různé typy lidí někdo by ze zásady nekoupil novýho jiný zase bazarovýho to si musíš rozhodnout kam patříš
 /asi se ti vyplatí koupit nový pokud uvažuješ o budoucí změně tak bych raději vzal bazarového protože jak koupíš nový hned před prodejnou je o 20-30% cene dole potom jsou taky různé typy lidí někdo by ze zásady nekoupil novýho jiný zase bazarovýho to si musíš rozhodnout kam patříš

Moosa píše:Sehnal jsem od Kooperativy pojisteno proti kredezi, zivelne pohromy, havarijni - sezoni + povinne ruceni, 5% spoluucast za 4500/rok.
Ale ted jste me nahlodali s tim, ze nema cenu kupovat novy skutrJa koukal po bazarech a bohuztel aprilia je malo. A kdyz tak je to jinej typ k otmu rok 2005 a ceny kolem 35tis... tak to ja osobne si priplatitm na 57tis rok 2009 funglac. Ale treba mam spatnej pohled na vec.. tak nevim ted.

Povinná výbava,klasika lékárnička,nářadí ti je nahouby když tomu nerozumíš,oblečení-to má každý v hlavě.Já osobně třeba bez rukavic nejezdím ani v horku,při pádu jsou první na ráně.Jízda mezi auty,jak tak píšeš tak si myslím že se to nauč trochu ovládat-v klidu někde stranou.Zkus si brždění až do smyku,zatáčení atd.Projíždění mezi auty nech na později,chce to mít trochu v ruce ať nezazmatkuješ,musíš čekat všechno a mít moto zažité,toť má rada.Hodně kilometrů bez nehody.
 Povinná výbava,klasika lékárnička,nářadí ti je nahouby když tomu nerozumíš,oblečení-to má každý v hlavě.Já osobně třeba bez rukavic nejezdím ani v horku,při pádu jsou první na ráně.Jízda mezi auty,jak tak píšeš tak si myslím že se to nauč trochu ovládat-v klidu někde stranou.Zkus si brždění až do smyku,zatáčení atd.Projíždění mezi auty nech na později,chce to mít trochu v ruce ať nezazmatkuješ,musíš čekat všechno a mít moto zažité,toť má rada.Hodně kilometrů bez nehody.  

8steve píše:Dam ti jednu radu. Necum pod kola, ale po znackach, semaforech a autech.
 .
.

Nejdriv sem se bal, ale po 10m to bylo uz ok. Na motorce sem sedel pred 10 rokama a asi si neco pamatuju (teda hlavne z posledni bouracky na masine...bleeee). Zatim to jen solicham nez se to trocha zajede.
 Nejdriv sem se bal, ale po 10m to bylo uz ok. Na motorce sem sedel pred 10 rokama a asi si neco pamatuju (teda hlavne z posledni bouracky na masine...bleeee). Zatim to jen solicham nez se to trocha zajede.  Zkousel sem rovne jak prkno, pak shrbenej, pak vlacnej... vse me neco pro a proti
  Zkousel sem rovne jak prkno, pak shrbenej, pak vlacnej... vse me neco pro a proti  Ale jinak zatim supr. Ted planuju teda jeste koupit rukavice. Nekdo mi rikal, ze by to chtelo bundu s chranicema, ale na skutra? Mozna nejaky vystylky na lokty, ramena a kolena. Aspon penovy. Pouzivate neco?
 Ale jinak zatim supr. Ted planuju teda jeste koupit rukavice. Nekdo mi rikal, ze by to chtelo bundu s chranicema, ale na skutra? Mozna nejaky vystylky na lokty, ramena a kolena. Aspon penovy. Pouzivate neco?

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků