aspoň tak nějak to ta moje vidí, ale uklidňu ju jí, že jdu jen na chvilku, vysvětluju, že horší je když jeden takhle odběhne a po 3 dnech si pošle domů pro trumpetu....

... Jedu delší trasu abych si to užil a za chviku míjíme Lovosice, Terezín a Roudnici nad Labem. Cíl cesty se blíží a za hodinu už se vítáme u kamarádů na jejich chalupě. Všichni paří jen já piju nealko... mám služební hotovost, takže kdyby pískli mažu do práce. Telefon mám pořád u sebe kbyby.. Je ráno, po snídani se vyhlásí "panika", rychle balíme, převlíkáme se do motorkářskejch hadrů, tašku házíme Honzovi do auta, aby nám jí vzal domů a vyrážíme, vítr ještě zesílil a tak lehce přetíženi nikam nespěchám a jedu si v klídku těch 80 km/h, až před Mostem si uvědomuju že nemám mobil. Vzhledem k hotovosti dochází na paniku č.2. Manželka volá všem účastníkům zájezdu a nikdo to nebere, otáčím, teď se vítr bude hodit... no ze skokana se snažím udělat raketu 

... za chvilku jsme na semaforech v Terezíně a manzelka se konečně dovolává Jirkovi, jedou vlakem do Žernosek, tam vystupují a dal pojedou do Ústí na kolech.... Takže otočka a kde že jsou Žernoseky ? Mapa je v mobilu co nemám, papírová na trajku doma v garáži. Stavím v Litoměřicích u pumpy ale mapy nevedou, stojí tam motorkář a tak nám na navigaci ukazuje, kam máme ject. No jo už vím kam, ale jak jsem si v tom zmatku měl vzpomenout že tahle vesnice jsou Žernoseky .... Sjíždíme dolů k přívozu a máváme kamarádům na druhém břehu že už jsme tady. Asi po 10 minutách, když dorazí přívoz, máme klíče od chalupy v kapse. Volám kamarádovi, aby zavolal kolegu a ten aby zavolal zpět na manželčin telefon. Za chvilku už se domlouvám co se mi přihodilo a předávám mu hotovost. Vyrážíme zpět na chalupu. Mobil tam není, probírám si v hlavě časovou osu ... tak musí být v riflích v tašce v autě. Voláme Honzu, nebere to. Stavíme na oběd už je skoro 13:30 .... Vím že tu výborně vařo, ale oběd si moc neužíváme a tak zase telefonování, Honza to stále nebere. Po obědě vyrážíme domů, jedu "zkratkou"
... trošku zakufruju a chytim se až na státovce u Loun, protivítr je jak prase, jedu na Most, nechce se mi v tom protivětru motat na dálnici na Chomutov. V Mostě musím tankovat, začala mi ve sjezdu u Chánova blikat rezerva. Dotankujeme a za chvilku už parkujeme v garáži. Honza stále nedostupný. Až v devět večer přiváží věci, hurá mobil je na světě a tak den co jsem byl za vola končí a s ním i nových 350km na skokanovy ... a na tachometru je bez pár km stav 2500.
... v Alpách jsem zažil horší počasí, tak co je úroti tomu takovej kousek v dešti. Nejvíc mi vadí tma, nevidím na silnici "slimejše" (tak říkám těm genialně zalitejm spárám, co kloužou jak prase). Dneska nemám v umyslu pokřtít skokana nějakým šrámem, tak jedu hezky v koloně a nikam se nederu. Zatáčky neklopím už jsem se dvakrát zavlnil, zas.aná tma... V šest dorážím do práce, helma se lehce mlží, pořád leje. Ještě že domů pojedu ve dne a už teď vím že zítra si to dám znovu... Už nejsem tvrdej motorkář, jenom natvrdlej ..... 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků