žiaden problém dobehni o pol deviatej na SHell Dubina a potom to pofrčíme okolo nemocnice... na Dašickej odbočíme prvú doľava hneď po svetelnej smerom do mesta a vyjdeme rovno pred nadjazdom v smere na nemocnicu
a malá pozn. aby sa predišlo nedorozumeniu..v prípade dažďa sa štart posúva o hodinu ...nie hodinky ale to znamená o pol desiatej Dubina a tak..inak sms tak si kto nemáte zapíšte číslo aspoň na jedného oki?
Ahojte, no jak jsem tady četl ty poslední příspěvky,tak s Hellboyem budeme muset někudy prokličkovat Pardubky,asi nejlíp kolem arény,skrz město,pod viadukt,krematorium na starou chrudimskou,řekl bych!!! Anebo od rohatýho na Dubinu?? Asi se zítra trochu projedu,jestli nebude prtěti. J:D
OK.tímto Ti předávám velení.Ale tady šla řeč o Shellce na Dubině,to je druhý konec Pardubic,řekl bych.My se jen potřebujem vyhnout tý uzávěře u závodiště.Tedy asi pojedem do města a kdesi U kapitána se dáme doprava na Chrudim,ne?? Nebo zeby....jsme jeli přes Heřmaňák??????????????????
omluva spletl jsem si dubina s duklou Pojedeme,z rychlodrahy: na globus,zimni stadion u nej se dame doleva smerem divadlo,prejedeme svetelnou rovne a pojedeme na shellku.Na tu pravou Tak ja budu u roháče v 8:00hodin
Lukáši,ty seš taky dobrej blázen.To už jsi tam mohl rovnou zakempovat a do zítra na nás počkat. Jaký je objednaný počasí přesně nevím,kdyby bylo jak dnes,tak to docela ujde,řekl bych.Večer se pořádně pomodli.J
Jenom kapku popis trasy Kutná Hora-Čáslav-Zbýšov-Ledeč nad Sázavou-Světlá n S-Humolec-H Brod-Dolní Planá-Vesel Kopec-Seč-Čáslav a dom je tam pěkná silnice a zakruty v ctvrtině cesty jsem natáhl nepromok a jel dál .Skutr je jako prase jdu to kapku omejt
Tak hlásím návrat domu z Kopce,cesta zpět bez deště,právě jsem stihl Velkou pardubickou a famozní vítězství Váni.Jinak všem děkuji za pěkný výlet a moc rád jsem vás poznal osobně.Doufám,že se zase někde sejdeme.Ahoj
Hlásím návrat domů Jela jsem jako batůžek s Mírou,který jel fantasticky,šíleně se jako spolujezdec bojím,ale s Mírou jsem dokonce otevřela i oči! Ještě bych chtěla říct,že jste mi udělali všichni obrovskou radost s dárkem,úplně mně to dojalo k slze.Jsem ráda,že VČP se za rok tak hezky rozrostla Všem velké DÍKY!!! Lenčina radost
Naposledy upravil Lenichka dne 11 říj 2009, 19:28, celkově upraveno 1
Splněný sen B 650+GSXR750 nejčastěji k vidění s VČP
Jen jsem slezl doma ze skutra, začal lijavec. Ale jinak to bylo moc prima. Zase jsme se rozrostli o nové Vé-čé-páky a věřím, že se jim s námi bude líbit. A taky mě napadlo, že vždy po příjezdu do Hlinska, se to všechno hned nahrne do hospody a nějak jsme neprošli ten vlastní skansen. Tak příště. Všem děkuji a někdy nashledanou.
Kymco Xciting 500i. a nejčastěji k vidění " Festina Lente "" Lepší být v šest doma, než o půl šesté v márnici "