Ahoj všem,
rozumíte někdo herním konzolím Xbox 360? Chtěl bych to koupit k Vánocům, tak zatím zjišťuju informace, abych věděl kterou verzi koupit a co by to mělo mít. Pro Xbox jsem se rozhodnul hlavně kvůli ovladači Kinect, kterou jiná konzole nemá. Jasný - PS3 má Move, nebo jak se to jmenuje, ale to už musím držet v ruce nějakej ovladač a to se mě nelíbí - když už hraní snímaním pohybu, tak myslím že Kinect je v součastnosti nejlepší - klidně mě to zkuste rozmluvit (poradit), jestli jste někdo opačnýho názoru.
Třeba na Alze maj teď v nabídce 4 verze Xboxu - 3x nějakou verzi s klasickým gamepadem za 5990kč a jednou hrou a pak tam maj Xbox + kinect (ten samostatně stojí 3000 kč) + 2 hry (sports a adventure) za tu samou cenu. Tenhle s Kinectem má ale proti těm třem ostatním jenom 4GB paměť, ty ostatní maj 250GB. Tak se chci zeptat - k čemu tu paměť budu potřebovat? Když chci hrát jenom takovýhle obyčejný hry, jako ty co k tomu jsou, budu na něco potřebovat těch 250GB, nebo je to zbytečnost a 4GB postačej? Je mezi různejma verzema třeba nějakej rozdíl ve výkonu, nebo nějakej jinej rozdíl, nebo je to všecko stejný a liší se to jenom velikostí paměti?
Dík za každou radu a zkušenost.