StuntJ píše:Jinak mě byla doporučena a kdyby mi neuznali reklamace baterka od firmy MOTOBATT :
http://www.motops.cz/motobatt-mbtz7s-yt ... rednabita/
![]()
Ale stále mám origo, tak nevím)

BrAtKov FOTO ALBUM / BrAtKove vyjazdy a vypravy / Bratislava a okolie na poslednú chvíľu

Pro použití akumulátoru v jiné poloze než svislé, doporučujeme pouze tyto modely aktivované ve výrobě (Factory Activated).
Upozornění! Uzavřené bezúdržbové akumulátorové baterie VRLA lze obyčejnou nabíječkou na autobaterie snadno zničit.

Rikam si, zda jsem to nedodrbal sam - pred vyjetim jsem ji totiz dobil novou cool a "opevovanou" nabijeckou z Lidlu. Dal jsem rezim 2 (moto baterie do 14 Ah). Ale tedka ctu u te originalni Yuasy toto: Upozornění! Uzavřené bezúdržbové akumulátorové baterie VRLA lze obyčejnou nabíječkou na autobaterie snadno zničit. Co to je? To jakoze ty super original VRLA nemuzu nabijet tou "super" nabijeckou z Lidlu?

HANZTD píše:dolitá aku ? kontakty přímo na baterce jsou dotažený ? nebo třeba i přímo výstupy z aku nekvrdlaj ? kabely připojený na starteru dotažený ? by mohlo hrát k tomu prudkýmu pohybu![]()
nicméně 12,2v je slabota , mělo by bejt přes 12,6v ....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků