Noooo, tak konečně jsem taky trochu skládal
Pár hodin vzteku, marné snahy vybavit si jak to tam bylo, neskutečně moc vzteku na systém zapalování, kdy bud máš ve spínačce klíč a točíš riditkama nebo ho máš v ruce ale řidítka jsou zamčený v rejdu na levý straně. Takže se skvěle přetahuje přes klíček plast a zároveň se kroutí riditkama podle potřeb, haha, ironie, ono to nejde, jo, fakt vás žeru francouzští inženýři..
.. nestydte se mi taky něco napsat, připadám si jak dement co mluví do zdi
..
Třeba budete mít nějaký nápady, podlahu taky asi znaměním, místo ty gumy tam dám... Nejaky tipy...? Nějakej punk jako dětskej koberec se silnicema bych to viděl
Nebo mi napíšete že jsem měl pruhy a číslo nechat říznout na plotru.. že to mám křivý jak to dělám ručně, nebo že to je srac bez náhradních dílů co nemá smysl oživovat, nebo že se vám to nelíbí, nebo naopak že jste u toho už masturbovali
nevim
Nakonec jsem se hecnul a fouknul i kokpit i ty vnitřní plasty s kastlik, hned je to výrazně lepší a aspoň mně se zdá, že to ani nerusi celkovou koncepci..
-- 17 srp 2021, 00:37 --
... sedajda pro představu, ještě jí teda nemám vyplou.
Takhle je to docela ještě nenucený, rychlý pruhy korespondují s tím pomalovaným předkem a využil jsem panely, co tam byly. Ale čísla v kruhu patří i na boky, ale nechci sundavat nápis Herkules 125, tak aby to nebo přeplácaný. Případně právě aby tam jakoby nechybělo ... Heh?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.