, nějak jsem tam už taky něco našel
  , nějak jsem tam už taky něco našel 

a tak bych mohl jen na NCéčku,pokud by to nevadilo
  a tak bych mohl jen na NCéčku,pokud by to nevadilo   a jelo by se na větších kubatůrách od 125ccm nahoru,tak by to bylo fajn.Příští rok se to asi zlepší
 a jelo by se na větších kubatůrách od 125ccm nahoru,tak by to bylo fajn.Příští rok se to asi zlepší  ,když půjde s "B" jezdit na 125ccm
 ,když půjde s "B" jezdit na 125ccm 

,dej nás do obrazu tadypíšeš,že bys jel na sedmistovce,pak asi máš jen "B" a někde jsi psal něco na téma od 16 třistovku,tz víš určitě kde,takže se ptám asi máš jen béčko skůtra nevlastníš a na jaro jdeš do 125 - je to tak,
  ,dej nás do obrazu tadypíšeš,že bys jel na sedmistovce,pak asi máš jen "B" a někde jsi psal něco na téma od 16 třistovku,tz víš určitě kde,takže se ptám asi máš jen béčko skůtra nevlastníš a na jaro jdeš do 125 - je to tak,

amaize píše:jaksi to nějak nechápu,dej nás do obrazu tadypíšeš,že bys jel na sedmistovce,pak asi máš jen "B" a někde jsi psal něco na téma od 16 třistovku,tz víš určitě kde,takže se ptám asi máš jen béčko skůtra nevlastníš a na jaro jdeš do 125 - je to tak,
pokud jo do jara není daleko a těch 125 - tek přibude a zas něco zoorganizujem , neboj , třeba na "půl cesty"
 Za prvé mám papíry na velkou,takže mě nic (krom financí)
 Za prvé mám papíry na velkou,takže mě nic (krom financí)  nelimituje a ohledně 125 jsem psal ve smyslu,že příští rok jich určitě na cestách přibude,když budou platit k "B" a tím pádem bude i více účastníků vyjížděk s obsahem 125, no a s tím od 16ti bylo v souvislosti s tabulkou prodejnosti skůtrů a na prvních místech byly dvě 300ccm a kdyby lidi nebyli omezení věkovou hranicí a tedy je mohli kupovat od 16ti,tak by to číslo prodejů bylo ještě vyšší
 nelimituje a ohledně 125 jsem psal ve smyslu,že příští rok jich určitě na cestách přibude,když budou platit k "B" a tím pádem bude i více účastníků vyjížděk s obsahem 125, no a s tím od 16ti bylo v souvislosti s tabulkou prodejnosti skůtrů a na prvních místech byly dvě 300ccm a kdyby lidi nebyli omezení věkovou hranicí a tedy je mohli kupovat od 16ti,tak by to číslo prodejů bylo ještě vyšší  

, jestli co nevrhněte někdo třeba něco kolem  11-12:00 nebo naopak 15-16:00
 , jestli co nevrhněte někdo třeba něco kolem  11-12:00 nebo naopak 15-16:00  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník