ale klínovec v zimě na skůtru to je spíš bobřík odvahy
  ale klínovec v zimě na skůtru to je spíš bobřík odvahy   ne
  ne ale klínovec v zimě na skůtru to je spíš bobřík odvahy
  ale klínovec v zimě na skůtru to je spíš bobřík odvahy   ne
  ne
 602 483 603
 602 483 603

) akorát se ještě neví kdy a kde ale klido mužeš dát návrhy.
) akorát se ještě neví kdy a kde ale klido mužeš dát návrhy. 602 483 603
 602 483 603

tak kde se sejdem a kam se pojedem projet??
 tak kde se sejdem a kam se pojedem projet?? 602 483 603
 602 483 603

můžem dát okruh třeba dokola
   můžem dát okruh třeba dokola   
    já evim to s e dá domluvit na místě
 já evim to s e dá domluvit na místě  

602 483 603
 602 483 603

nicméně já budu kolem 14:00 na benzínce u seníku dám si kafo a valim dál tak jestli má někdo jinej náladu tak mě tam najde
 nicméně já budu kolem 14:00 na benzínce u seníku dám si kafo a valim dál tak jestli má někdo jinej náladu tak mě tam najde 602 483 603
 602 483 603

... no ale počítám tak do 14 dnů by mohl bejt vcajku a pak uspořádáme nějakej srazík konečně...
... no ale počítám tak do 14 dnů by mohl bejt vcajku a pak uspořádáme nějakej srazík konečně... ... a třeba i grilovačku a stany....
... a třeba i grilovačku a stany.... ... ať víme kdo nám tady brázdí severní Čechy.... jinak včera jsem jel dodávkou a málem sem sestřelil frajera co se mi lepil na pr.... na nějakym skůtru ... 2 jeli po městě 70 a ten třetí mě chtěl předjet zprava... a já odbočoval doprava ... tak sem mu to tam střihnul a čuměl na mě jak vyvoraná myš... takový magory fakt nenávidim... hold někdo si to zaslouží když ho někdo trefí....no rozbil bych mu hubu potkat ho... jinak dávejte bacha... v Mostě jak je odbočka na žatec, když se jede z bíliny na chomutov tak na tom mostě cigáni prašiví házej pytlíky z vodou... nebo pet láhve.. dost nebezpečná věc pro motorkáře... zatim čao...
 ... ať víme kdo nám tady brázdí severní Čechy.... jinak včera jsem jel dodávkou a málem sem sestřelil frajera co se mi lepil na pr.... na nějakym skůtru ... 2 jeli po městě 70 a ten třetí mě chtěl předjet zprava... a já odbočoval doprava ... tak sem mu to tam střihnul a čuměl na mě jak vyvoraná myš... takový magory fakt nenávidim... hold někdo si to zaslouží když ho někdo trefí....no rozbil bych mu hubu potkat ho... jinak dávejte bacha... v Mostě jak je odbočka na žatec, když se jede z bíliny na chomutov tak na tom mostě cigáni prašiví házej pytlíky z vodou... nebo pet láhve.. dost nebezpečná věc pro motorkáře... zatim čao...  

, fakt už bych se sešel s nějakym burgmanistou, aby mi poradil co s tím mím "šrotem" no alespoň že to vim no néé. potřeboval jsem něco do práce abych přez léto ušetřil za beňo,ˇ( to je důvod pro manželku, já to samo chtěl pro ten zážitek
 , fakt už bych se sešel s nějakym burgmanistou, aby mi poradil co s tím mím "šrotem" no alespoň že to vim no néé. potřeboval jsem něco do práce abych přez léto ušetřil za beňo,ˇ( to je důvod pro manželku, já to samo chtěl pro ten zážitek  ) a přez zimu do něj asi budu muset nemalou částku investovat. no někdy nekde pokecáme.
 ) a přez zimu do něj asi budu muset nemalou částku investovat. no někdy nekde pokecáme. 602 483 603
 602 483 603

má fakt vymazlenýho skůtra...
 má fakt vymazlenýho skůtra... pak ještě šelba ten jezdil na modrym burgošovi ale prodal ho mě a teď jezdí na bmw.... no motorka no...
 pak ještě šelba ten jezdil na modrym burgošovi ale prodal ho mě a teď jezdí na bmw.... no motorka no... jinak ještě snad vim o červenym burgmanovi co tam jezdí....
 jinak ještě snad vim o červenym burgmanovi co tam jezdí....

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník