kraken.99 píše:ono to zas nebude tak hrozný když za poldu připojíme polní kuchyn tak víc jak 100 nepojede
Já ti dám kuchyni a várnice.

kraken.99 píše:ono to zas nebude tak hrozný když za poldu připojíme polní kuchyn tak víc jak 100 nepojede

Polda píše:Já ti dám kuchyni a várnice.

vlastnim yamahu majesty 125 světle modrou kombinovánou se stříbrnou. Jsem z Jirkova a každej en budu sním jezdit do Chomutova do školy tak pokud je nekdo blízko tak se ozvěte můžeme porovnat stroje
 vlastnim yamahu majesty 125 světle modrou kombinovánou se stříbrnou. Jsem z Jirkova a každej en budu sním jezdit do Chomutova do školy tak pokud je nekdo blízko tak se ozvěte můžeme porovnat stroje  

602 483 603
 602 483 603

tak to jsem rád že tady v Chomutově nikdo žije dneska jsem tady potkal 2 skútry jednu 50 nějakou čínu a zase toho burgmana červenýho 250. Jinak zatim nejezdim dodělávám si řidičák na A1 ale v srpnu už vyjíždím
 tak to jsem rád že tady v Chomutově nikdo žije dneska jsem tady potkal 2 skútry jednu 50 nějakou čínu a zase toho burgmana červenýho 250. Jinak zatim nejezdim dodělávám si řidičák na A1 ale v srpnu už vyjíždím  až tě nekde potkám tak tě pozdravim
 až tě nekde potkám tak tě pozdravim  jinak jsem rád že aspoň někdo tady z Jirkova je
 jinak jsem rád že aspoň někdo tady z Jirkova je 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník