05 kvě 2012, 17:40
05 kvě 2012, 18:27
 ....ne, fakt dobry
....ne, fakt dobry  

05 kvě 2012, 20:23

05 kvě 2012, 20:37
05 kvě 2012, 20:55
 Dojeli jsme v pořádku a až se manželce uzdraví ,,pozadí´´ tak jedem zas
 Dojeli jsme v pořádku a až se manželce uzdraví ,,pozadí´´ tak jedem zas   

05 kvě 2012, 21:00

).
 ).

05 kvě 2012, 21:02
 prání vyplněno, děkuji PÁN KRIŽÍK
 prání vyplněno, děkuji PÁN KRIŽÍK

05 kvě 2012, 21:10
 kachnička vynikající
  kachnička vynikající  Jinak také děkuji všem zúčastněným za pěkný výlet,poznali jsme s Vratasem zase o pár faj lidí víc,jsem rád že všíchni dorazili v pořádku domů
 Jinak také děkuji všem zúčastněným za pěkný výlet,poznali jsme s Vratasem zase o pár faj lidí víc,jsem rád že všíchni dorazili v pořádku domů  

05 kvě 2012, 21:11
foky píše:Mě se to taky líbilo (ne ba ne, kecám

).
ale ta grandiózní kachnička dneska v Buši tak nějak přebíjí všechny ostatní "zážitky" -

05 kvě 2012, 22:07
05 kvě 2012, 22:18
 ,samozřejmě s velkým díkem,jak jinak
 ,samozřejmě s velkým díkem,jak jinak  

06 kvě 2012, 09:48
 Pro mě bylo vedení vyjížďky výborným nácvikem před Skútrexpedicí
 Pro mě bylo vedení vyjížďky výborným nácvikem před Skútrexpedicí   Ocenil bych připomínky na mojí osobu ohledně vylepšení příštího srazu a případné chybky při vedení kolony. Jsou tu tací (oni vědí kdo to je), kteří by se měli komentářů zdržet
 Ocenil bych připomínky na mojí osobu ohledně vylepšení příštího srazu a případné chybky při vedení kolony. Jsou tu tací (oni vědí kdo to je), kteří by se měli komentářů zdržet  Mám na všechny ještě jedno přání, v mé galerii na rajčeti a zde dole je společná fotka, rád bych aby všichni co mohou (a nevidíme se dvakrát do týdne) se na fotce zakroužkovali případně napsali do SZ zde na fóru"druhý zprava vrchní řada"a připsali křestní jméno a přezdívku na fóru. Vše bude pouze pro mne a nikdy nebude veřejně k dispozici. To nejdůležitější na konec. Díky našemu štábnímu gastroteroristovi Tomášovi@ za naplnění našich žaludků. Tak na srazu AA zase příští rok. Ahoj Jirka "Křižík".
  Mám na všechny ještě jedno přání, v mé galerii na rajčeti a zde dole je společná fotka, rád bych aby všichni co mohou (a nevidíme se dvakrát do týdne) se na fotce zakroužkovali případně napsali do SZ zde na fóru"druhý zprava vrchní řada"a připsali křestní jméno a přezdívku na fóru. Vše bude pouze pro mne a nikdy nebude veřejně k dispozici. To nejdůležitější na konec. Díky našemu štábnímu gastroteroristovi Tomášovi@ za naplnění našich žaludků. Tak na srazu AA zase příští rok. Ahoj Jirka "Křižík".

06 kvě 2012, 09:55
06 kvě 2012, 09:55
 Jako hlášku dne bych viděl Wictorův komentář k jeho helmě:Jediná chyba týhle inegrálky je,že není vyklápěcí
 Jako hlášku dne bych viděl Wictorův komentář k jeho helmě:Jediná chyba týhle inegrálky je,že není vyklápěcí  

06 kvě 2012, 09:56