počasí jsem zařídil bude 25 až 28 a sluníčko

.jinak zatím za počasí máš velké(sice bezvýznamné)plus
 .jinak zatím za počasí máš velké(sice bezvýznamné)plus 

Dík moc jsi toho važím,fakt děkuji rodině známím všem co jste mi věřily.
 Dík moc jsi toho važím,fakt děkuji rodině známím všem co jste mi věřily.  

Počkám ještě na potvrzení finálního místa a času ranního srazu. Souhlasím s benzínkou u kulaťáku v Kunraticích ale podřídím se většině. Má být opravdu krásně, tak doufám, že předpověď vydrží a že se další z vás ještě přidají.
 Počkám ještě na potvrzení finálního místa a času ranního srazu. Souhlasím s benzínkou u kulaťáku v Kunraticích ale podřídím se většině. Má být opravdu krásně, tak doufám, že předpověď vydrží a že se další z vás ještě přidají.

janon píše:Na mne musi bejt tak akorat 22,8°C, polojasno, vlhkost 76% a JV vitr max do 1m/s. Jinak nejedu.
 Já mám jiný dilema: v Liberci na Benátský noci hraje v sobotu od 13:30 do 14:10 moje krefní skupina Vosí hnízdo, na kterou se chodil před patnácti lety na zábavy
  Já mám jiný dilema: v Liberci na Benátský noci hraje v sobotu od 13:30 do 14:10 moje krefní skupina Vosí hnízdo, na kterou se chodil před patnácti lety na zábavy  

???Dandí,to je škoda že nejedete
 ???Dandí,to je škoda že nejedete 

Dándí píše:Nám přijede zhruba ve 14 hodin Tomášek z tábora, tak uvidíme, ale spíš to vidím na neúčast.

Benzinka u kulaťáku je dobrej nápad, ještě vymysli rozumnej čas. Doufám, že nám ho zítra na Strahově už oznámíš
  Benzinka u kulaťáku je dobrej nápad, ještě vymysli rozumnej čas. Doufám, že nám ho zítra na Strahově už oznámíš  

zítra se ještě domluvíme..
 zítra se ještě domluvíme..

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník