Blbé je, že země původu je Rakousko navíc nevím jak to má s STK. Navíc na inzerát ze seznamu těžko říci, zdali je to pravé, když nemáš šanci vědět, zdali to je alespoň trochu spolehlivý obchodník. Nicméně veklé díky za dobrý tip.
No, je to pravda. Je tu právě ten rozpor, jestli novější čínu nebo starší něco známýho. Na obrázcích vypadají číňani lákavě a ty starý zase hnusně (taky toho většinou mají hodně za sebou). Realita pak bývá různá. Některý číňani drží v pohodě (viz. já ), některý se úplně pos...u. Tak držím palce při výběru!
Tak spotřeba je asi 3-4 litry, vady jsou odstraněny, je po go motoru v předu nové destičky, zadni pakny tak 50 procent, gumy 70, u kufru chyby odrazka(někomu se hodila).Jinak je to už samomazací 2t motor. Po zahřátí jede cca 75-80 km měřeno na gps s odchylkou 3proc. Do kopce je otrochu pomalejší je to jen 50ccm válec. Chce ještě pořádně zajet po GO najeto cca 600-800 km. V TP je stale červené barva, ale to zařídím při evidenční kontrole.V součastné době je bez investic.
no já nevim...jestli je čína za 11náct s 11nácti najeto dobrá příležitost...já bych posečkal rozhodně na nějakou jinou značku... Radši koupim 15 let starou hondu s 25 tisícema než deset let starou čínu s 11ti...
Z toho, co si uvedl, tak snad jen tu aprilku Rally ta je pekna...F15 jde, ale uz je hodne nad limit... jinak ten zbytek je bud bez TP, nebo humus, velebnosti
Jinak ta 20 let stara Honda...v techto pripadech asi nebude kvalitnejsi nez 10let starej Adly