S plexi od Givi je z mého SH příjemný společní i na delší trasy. To by ale mohl poreferovat jiný borec zde na foru, co udělá na SH za sezonu 20tkm
  S plexi od Givi je z mého SH příjemný společní i na delší trasy. To by ale mohl poreferovat jiný borec zde na foru, co udělá na SH za sezonu 20tkm 

Ale nepsal jsi nic o financích,takže těžko radit.....
 Ale nepsal jsi nic o financích,takže těžko radit.....

) To je ale individuální. Výhoda je taky v tom, že je většina plastů schodných se starší malou Beverly a není problém je z vrakáče za pár korun sehnat. S kolama bych si hlavu nedělal, protože vepředu je 16" a vzadu sice jen 14" ale zase bago 150/70. Nemám problém s rozmlácenejma cestama. Své dělají i zadním tlumiče Malossi (Paioli) . Je to taky jeden z nejlehčích maxíků (189kg dle TP).
 ) To je ale individuální. Výhoda je taky v tom, že je většina plastů schodných se starší malou Beverly a není problém je z vrakáče za pár korun sehnat. S kolama bych si hlavu nedělal, protože vepředu je 16" a vzadu sice jen 14" ale zase bago 150/70. Nemám problém s rozmlácenejma cestama. Své dělají i zadním tlumiče Malossi (Paioli) . Je to taky jeden z nejlehčích maxíků (189kg dle TP). 

viz spritmonitor a stroje s motorama Piaggio 500 ccm kde nejnižší spotřeba začíná na 3,74 litrech a končí na 6,25....průměr je kolem 4,6 litru a tak nějak mezi 4-5 litrama by se mohla pohybovat...co je nad nebo pod už je hodně ovlivněno stylem jízdy. Holt máš dobrej kousek a můžeš za něj bejt rád,ale jako příklad bych to nedával,ať pak někdo neni překvapenej že mu to papká o 1-2 litry víc
 viz spritmonitor a stroje s motorama Piaggio 500 ccm kde nejnižší spotřeba začíná na 3,74 litrech a končí na 6,25....průměr je kolem 4,6 litru a tak nějak mezi 4-5 litrama by se mohla pohybovat...co je nad nebo pod už je hodně ovlivněno stylem jízdy. Holt máš dobrej kousek a můžeš za něj bejt rád,ale jako příklad bych to nedával,ať pak někdo neni překvapenej že mu to papká o 1-2 litry víc 

Spíš mi tady přijde spousta lidí podrážděná když se někdo opováží s někým nesouhlasit nebo napsat nějaký fakta,ale mě všechny možný fora nechávají těžce chladnym.
 Spíš mi tady přijde spousta lidí podrážděná když se někdo opováží s někým nesouhlasit nebo napsat nějaký fakta,ale mě všechny možný fora nechávají těžce chladnym.   Napsal jsem fakta,pokud s nimy nesouhlasíš,klidně mě oprav
 Napsal jsem fakta,pokud s nimy nesouhlasíš,klidně mě oprav  
  ...ale v poho
  ...ale v poho 

TUNER píše:Taky ti nic jiného nevyvracim,tak buď v kliduSpíš mi tady přijde spousta lidí podrážděná když se někdo opováží s někým nesouhlasit nebo napsat nějaký fakta,ale mě všechny možný fora nechávají těžce chladnym.
Napsal jsem fakta,pokud s nimy nesouhlasíš,klidně mě oprav

Stejně tak jsem mohl reagovat na maximální rychlost,která zřejmě nebude reálná,ale tachometrová...ale v poho
Myschan - Pokud máš SH 300 a většinu najezdíš po městě,tak bych to asi neměnil. Pokud by jsi začal jezdit víc na vejlety,tak možná jo.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků