09 led 2010, 21:51

, jestli by nebylo dobrý, kdyby se na nové verzi webu založilo taky vlákno: Bezpečnost
 , jestli by nebylo dobrý, kdyby se na nové verzi webu založilo taky vlákno: Bezpečnost  - to se mi to radí, když to nemusím realizovat
 - to se mi to radí, když to nemusím realizovat  
 09 led 2010, 23:07
 !
 ! .
 .09 led 2010, 23:50

10 led 2010, 07:45
 Vím trochu už fantazíruji, ale líbilo by se mi to.  Jenom by to vyžadovalo fakt zodpovědnost od nás přispěvatelů.
   Vím trochu už fantazíruji, ale líbilo by se mi to.  Jenom by to vyžadovalo fakt zodpovědnost od nás přispěvatelů.

10 led 2010, 10:01

10 led 2010, 10:41
 ! Nějaký den prodlení nevadí...
 ! Nějaký den prodlení nevadí...  

10 led 2010, 11:30
13 led 2010, 21:48

13 led 2010, 23:13

Skromě přiznávám, že mě potěšilo, že to nepovažujete (alespoň ti, co napsali) za ptákárnu
 Skromě přiznávám, že mě potěšilo, že to nepovažujete (alespoň ti, co napsali) za ptákárnu  , naopak, že jsou k tomu konstruktivní nápady.
 , naopak, že jsou k tomu konstruktivní nápady.  

Teď ještě, co na to Ryan
 Teď ještě, co na to Ryan  

13 led 2010, 23:33

29 led 2010, 11:27

Co na Šlapkách
 Co na Šlapkách  

29 led 2010, 11:57
zbyňák píše:Super nápad. Jak jsem pochopil z Ryanova vyjádření tak některé věci na tom portálu budou ( testy profílků, testy lidí z provozu), ale myšlenka zeřejňování "pastí" našich silnic je výborná. Strašně by se mi líbilo ( klidně i za úplatu), pokud bych si třeba mohl nastavit nějaké posílání na mobil formou sms nebo krátkého e-mailu zprávy ze svého "území". Nemyslím tím aktuální dopravní info kde jsou kolony a pod., ale třeba Richijan ráno narazí na vymletou díru po dešti na Praze 10. V práci to dá na portál a kdo bude mít nastavenou zprávu tak mu to pípne. A až to TSK opraví tak to zase pípneVím trochu už fantazíruji, ale líbilo by se mi to. Jenom by to vyžadovalo fakt zodpovědnost od nás přispěvatelů.
29 led 2010, 17:53

Richijan píše: .....Našel jsem spřátelené vlákno Bezpečne na cestách zo skútrmoto, ale kromě pár zajímavých linků, ani tam celkem nic moc.......

01 bře 2010, 20:26
 Tak čo...poznáte ho?
 Tak čo...poznáte ho?  

prvé misto je odmenené Fidorkou..samozrejme nutná fotografia celej postavy v plavkách, hneď vedľa makety...najviac sa cení u motocyklu
  prvé misto je odmenené Fidorkou..samozrejme nutná fotografia celej postavy v plavkách, hneď vedľa makety...najviac sa cení u motocyklu  Štart súťaže OKAMŽITE - IHNEĎ
 Štart súťaže OKAMŽITE - IHNEĎ  

01 bře 2010, 20:29

Miro hoď sem ještě info, kde jsou rozestavěný se oblíkám a ihned startuju
  Miro hoď sem ještě info, kde jsou rozestavěný se oblíkám a ihned startuju