Gratulace i z Brna Je to 500 nebo 400 ccm, nepoznám to z fotky? A jaký je aktuální stav - rv, km apod? Tak to vypadá, že na srazíku ve Štítech začíná mít Piaggio převahu
A proč máš fotky jen zezadu? "Protože zepředu je hrozně vošklivej." Ne, amaize, dělám si legraci. Přijmi i mou gratulaci a udělej víc fotek, jsme zvědaví! Stejně je to úžasnej vynález, tyhle tříkolky... (Já seděl naposled na tříkolce v jeslích )
Já si na ni se zvědavostí sedl nedávno na Motosalonu. MP3 se mi líbí jako neobvyklé technické řešení, ale ihned po usednutí jsem začal nohou zakopávat o brzdový pedál. Vím, že kluci plánují nějaké předkopy nebo něco na ten způsob, aby si mohli nohy při delší jízdě pěkně natáhnout. Bohužel to funguje v létě a v suchu. Jakmile bude chladněji nebo ještě k tomu déšť, tak nevím... Trochu lituju, že jsem nesedl na tu 300-kovou předváděčku na volné ploše, abych si udělal aspoň základní představu o jízdním pocitu na třech kolech.
Gandalf vidiš,to je ono že o tom nic nevíš....ono to funguje i v chladnu v dešti a porád si na tom dovolím víc jak ty na dvou kolech....klidne i na vodě...na kruhaku....i se stupačkami které tomu absolutně nebudou vadit.....No jak pišeš....škoda že jsi si to nevyzkoušel....nebot bys poznal...i jak piše naš testovací jezdec Pepa Sršen...že nepoznáš....pozor nepoznáš!!!! že máš ve předu dvě kola když jedeš... a pocit z jizdy je super. Potom zaleží co od toho očekáváš....zajisté že takový adrenalin jako na motorce to neni..... je to spíš na pohodovou jizdu...a o tom to je.....však on vám to tam ted Vladek ukáže.....
kluci. díky, a vše bude ale postupně,je to 2010 400 obsah 24 kw a má 11 tisíc najeto a ve slušném stavu,jen musím přihlásit a udělat servis,už se na všem začíná pracovat
mopedy Stadion 11 a 22,Mustang 23,babeta 210,Simson S53...ale stále vzpomínám 05-12/2012 Lifan S-RAY 50 2T 1770 km,Yamaha X_MAX 125 09/12-04/2014 9100km S blbcem se nikdy nepři - někdo by si mohl všimnout, že mezi Vámi není rozdíl
Tak stupačky jsou namontované.... a asi mám první MP3 co má stupačky....jelikož je to velký zajem,ani jsem nevěděl že existuje u nás tolik MPtrojek tak začnu posilat dle pořadí....no a tady pár fotek....jak to vypadá. Vyzkoušel jsem to a je to super...fakt na delší vylety je to odpočinek....takže já jsem maximalně spokojený....
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
No tak to je budu muset objednat....ja ted rozešlu první varku...co si kluci objednali a potom sem date i vy co je chcete a já je necham udělat,bude to trvat asi tyden.... ale musím pro ně zajet potom...