Takhle vznikají fámy a mystéria

TUNER píše:Že digitály měří přesně je pěknej nesmysl.....
 tak můj poznatek je, že dig. tachometr madisona se s tím radarem shoduje.
 tak můj poznatek je, že dig. tachometr madisona se s tím radarem shoduje. , zatím mě ten motor nevypekl, sice žere (někde píšou i přes 6 litrů, což se mi nepovedlo ani na 250km dlouhý cestě domů po dálnici pořád 130 - 140km/h, pořád se spotřeba držela pod 5 litrů), ale to je poslední věc co mě u motorky zajímá
, zatím mě ten motor nevypekl, sice žere (někde píšou i přes 6 litrů, což se mi nepovedlo ani na 250km dlouhý cestě domů po dálnici pořád 130 - 140km/h, pořád se spotřeba držela pod 5 litrů), ale to je poslední věc co mě u motorky zajímá  Já jsem s tím motorem nad míru spokojený.
 Já jsem s tím motorem nad míru spokojený.

isiel som 50kmh podla mojho tacha a kamos isiel vedla mna na nexuse 500 a jemu tacho pisalo 43kmh. Ale kazdopadne ta maximalka 125kmh co je v technicaku bude urcite pravdiva
 isiel som 50kmh podla mojho tacha a kamos isiel vedla mna na nexuse 500 a jemu tacho pisalo 43kmh. Ale kazdopadne ta maximalka 125kmh co je v technicaku bude urcite pravdiva  

ale jde to. Když sundáš pod řitítkama plastík, který kreje dolévání chladící kapaliny, tak uvidíš jak je žárovka uchycena (stejně jako H4 v autě) drátkovým pérkem.
   ale jde to. Když sundáš pod řitítkama plastík, který kreje dolévání chladící kapaliny, tak uvidíš jak je žárovka uchycena (stejně jako H4 v autě) drátkovým pérkem.

... Ve stříbrný je fakt nejhezčí.
 ... Ve stříbrný je fakt nejhezčí.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků