jo a máte někdo cz manuál k SWčku 400 mě se podařilo najít jen na 600stovku ono to sice asi bude podobné neli stejné ae kdyby měl někdo přímo natu našu, předem díky
  jo a máte někdo cz manuál k SWčku 400 mě se podařilo najít jen na 600stovku ono to sice asi bude podobné neli stejné ae kdyby měl někdo přímo natu našu, předem díky   Mára
 Mára jo a máte někdo cz manuál k SWčku 400 mě se podařilo najít jen na 600stovku ono to sice asi bude podobné neli stejné ae kdyby měl někdo přímo natu našu, předem díky
  jo a máte někdo cz manuál k SWčku 400 mě se podařilo najít jen na 600stovku ono to sice asi bude podobné neli stejné ae kdyby měl někdo přímo natu našu, předem díky   Mára
 Mára

Mára
 Mára

Tohle není kroska. Někdy je méně možná lépe,nemusíš na skútra nacpat všechno co na něj seženeš,viz ovladače na řidítkách.....
  Tohle není kroska. Někdy je méně možná lépe,nemusíš na skútra nacpat všechno co na něj seženeš,viz ovladače na řidítkách.....  

ae už jsem to na nějaké fotce také viděl
 ae už jsem to na nějaké fotce také viděl  s těma ovladačeme jsem ji už koupil a i když to jasně nemá vliv na výkon a jizdu tak mě se to libi, každý podle svého gusta kámo .)
 s těma ovladačeme jsem ji už koupil a i když to jasně nemá vliv na výkon a jizdu tak mě se to libi, každý podle svého gusta kámo .)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků