goes píše:Neochozata dat termin bude dana tim ze jej neznaji. Tak ti maji lhat? Kor kdyz i jim se meni terminy a kvoty pod rukama…
to já chápu a souhlasím, tu neochotu obchodu beru jako celého řetězce, ne toho chudáka co sedí v prodejně, ten fakt za nic nemůže a taky nemůže nic ovlivnit a chudák to schytá z první ruky, když se nedrží termíny
když jsem kupoval já, tak to ještě fungovalo normálně s tím, že dodávky byly kráceny na 40% a objednávka fungovala tak, že prodejce si v centrálním skladu pro EU zablokoval konkrétní kus na konkrétní termín a ten sklad mu to potvrdil, takže se vědělo kdy a kolik toho přijde a už v zimě bylo zřejmé, že kdo neobjednal z kraje roku, tak bude mít zřejmě smůlu a nebo dostane až ty podzimní nebo taky nic
pokud už prodejce nechce dát termín, tak jsou dvě možnosti, že už mu ho sklad nechce potvrdit a nebo na potvrzení skladu není spolehnutí a tak prodejce radši nic neslibuje, protože pak je to on, kdo řeší nespokojeného zákazníka a ne sklad a sklad zase může mít problém dál v řetězci...pak je ještě ve hře priorita trhu, že pokud je toho málo, tak můžou upřednostňovat dodávky regionálně a tak na nás na východě pak zbydou jen drobky, u aut se to dá vypozorovat, že v různých zemích jsou různé čekací doby