má někdo osobní zkušenosti s touto helmou - Airoh Cezannee
http://www.paolo.cz/776,cezanne-cz11-vy ... airoh.html

Jarys4 píše:zdravím, neznáte někdo nějakej obchod, kde by měli výklopné helmy za rozumné ceny?Mě se ty váklopné helmy líbí a vyhovovali by mě. Máte někdo s tím zkušenosti?? Nebo poradí mi někdo si koupit radši nejakou jinou helmu? Díky
 :-p
 :-p podrobnejší testík prilby v dohľadnej dobe na skutrportálu
 podrobnejší testík prilby v dohľadnej dobe na skutrportálu 

už som si skúšal veľkost..a podľa toho objednám
 už som si skúšal veľkost..a podľa toho objednám  
  to nie je ako lak na aute a biela prilba nie je LUXUS ale nutnosť a jeden z prvkov zvýšenej viditeľnosti
  to nie je ako lak na aute a biela prilba nie je LUXUS ale nutnosť a jeden z prvkov zvýšenej viditeľnosti 

ne spousta lidí bílou helmu má a když s tim někde nefláknou, tak jediný co je vidět víc jsou mušky a na to stačí hadřík
 ne spousta lidí bílou helmu má a když s tim někde nefláknou, tak jediný co je vidět víc jsou mušky a na to stačí hadřík   

Objednávať budem tu FCMoto cena je 204,90 eur = 5 060,66669 českých korun plus 7,90 eur = 195,115993 českých korun za dodanie na dobierku cez UPS sledovanie zásielky na internete dodanie do 5 dní od objednávky..vyskúšané
  Objednávať budem tu FCMoto cena je 204,90 eur = 5 060,66669 českých korun plus 7,90 eur = 195,115993 českých korun za dodanie na dobierku cez UPS sledovanie zásielky na internete dodanie do 5 dní od objednávky..vyskúšané   platba možná v EUR alebo CZK žiaden problém s reklamáciou alebo odstúpením do 14 dní...veľmi solídny obchod...rozhodne nenechám zarobiť českým priekupníkom..tzv. predajcom čo ti len nasľubujú a dodávajú 3 týždne
  platba možná v EUR alebo CZK žiaden problém s reklamáciou alebo odstúpením do 14 dní...veľmi solídny obchod...rozhodne nenechám zarobiť českým priekupníkom..tzv. predajcom čo ti len nasľubujú a dodávajú 3 týždne 

:-p ) a pokud mi bude sedět, tak si jí už konečně objednám
  ) a pokud mi bude sedět, tak si jí už konečně objednám   

:-p Asi jí budu objednávat na adrese co jsem dával Miro11.
  Asi jí budu objednávat na adrese co jsem dával Miro11.   

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků