Diskuze o helmách a motooblečení. Pomoc s výběrem, rady a doporučení.
Odeslat odpověď

Re: V cem jezdite? - Obleceni na skutra

22 bře 2013, 16:50

Má zimní a jarní vložku a super věc je ten nákrčník. :)

22 bře 2013, 17:26

Tuto bundu jsem si koupil, jsem moc spokojený.Sedí mi dobře, všechny vložky jdou dobře sundat i nasadit, je prostě ideální.A už mě nikdo nepřehlédne :lol:

22 bře 2013, 19:21

Hele Šema...jak to mají s velikostma..??? Jaké máš míry a jakou máš velikost.
Já mám 182 a 95kg. Jen tak pro orientaci.

22 bře 2013, 19:28

Tady máš tabulku z rozměrama. :wink: Název Astar.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

22 bře 2013, 19:39

celda - já mám taky 95 kg, ale jen 175 cm a sedla mi velikost 2XL, mám akorát trošku delší rukávy. Měla by ti ta velikost sednout taky, teda alespoň myslím :P

22 bře 2013, 19:49

Ta tabulka je sice hezká ale víte jak je to pak v reálu.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Podle toho jak to máš ty šema to vidím na tu XXL.....uvidím jestli se dostanu do tý prahy na vyzkoušení.
Radši bych jí měl před koupí na sobě .

22 bře 2013, 19:56

celda - v reálu je ta bunda o moc hezčí než na obrázku. Jasně že by bylo lepší ji vyzkoušet. Já jsem byl ale překvapený, že mi sedla velikost 2XL, vždycky beru velikost XXXL, protože já nosím stále "přilbu vpředu" :wink: Jezdil jsem v ní, když bylo jen 6°C a měl jsem jen 2 vrstvy a tričko, bylo mi fajn teplo. Třetí vrstvu jsem ještě nepoužil. Je fakt kvalitní.

22 bře 2013, 20:00

Jj díky. :) Dám příští týden vědět jak jsem dopadl..................zdar.

22 bře 2013, 20:05

celda - jo, dej vědět, jsem zvědavý na tvůj názor. Doufám, že budeš spokojený tak jako já. :D Měj se. :D

22 bře 2013, 20:17

co říkáte na tuhle bundu? http://www.padana.cz/katalog/moto-bundy ... ue-39.html

29 bře 2013, 20:00

naprostá většina je s těmito specifikacemi a typem materiálu, tady podle mě není žádná specialita v čem radit. stav se tam a zkus si jí

29 bře 2013, 20:12

Tuhle textilní Padanu mám kromě kožené bundy také a jsem s ní naprosto spokojen. Dle libosti lze upravit/vyměnit chrániče. Osobně mi vyhovuje zateplení až na krk, takže zejména při jízdě je krk v teple. Za tuto cenu velice dobrý poměr kvalita/cena.

30 bře 2013, 09:01

já tu Padanu mám taky,byla za dobrou cenu a funguje,vlastně mám doma obě,pánskou i dámskou.takže zatím spokojenost naprostá.Jen pozor při výběru velikosti. :!: U pánských ani tak ne,ale u dámských jsou velmi ůzké rukávy,respektive konce rukávů,protože nemají dole takový to rozepnutí :roll: jako pánské,tak má žena/dcera (oni si ji půjčují) :P trochu problém prostrčit ruku :evil: i když velikost je jinak správná.Myslím,že s ní chybu neuděláš,za ty peníze určitě ne,má chrániče ramen i loktů,pátéřák,vyndavací teplou vložku,teplý a vysoký límec,zip pro sepnutí s kalhotama a i trochu větrání na léto,co chtít víc. 8)

31 bře 2013, 15:49

a co tyto kalhoty máte je někdo?
http://www.jh-motoshop.cz/www-jh-motosh ... CO-KALHOTY

31 bře 2013, 15:53

Ty Bronco gatě mám. Mají dobré větrání - teda pokud si jej samozřejmě otevřeš, což je vidět na obrázku v tom odkazu tam, kde jsou boční kapsy na stehnech. Nikdy jsem s nimi neměl žádný problém, takže jsou v pohodě. 8)
Odeslat odpověď