Sezónu som skončil 14.11.2013 a začal 28.2.2014 (odvtedy denne do/z práce) a zatiaľ najazdené ca 220km. Čiže nic co by stalo za reč, len tak na otocku do jednoty pre rohliky xi xi.
Naposledy upravil BrAtKo dne 14 bře 2014, 09:05, celkově upraveno 1
Budem tady psát každou cestu do Jednoty pro rohlíky ?
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
hezké 2000 už to budou... z toho mám pocit že posledních 14 dnu už jsou silnice relativné čisté a suché... letos až na jedno podlouznití kola na štěrku při předjíždění kolony kdy jsem si malem ukák je to bez úhony tak už jen aby byly douklízeny ty zbytky marasu v centru ostravy (hlavně před karolinou) a mužeme zase přidat plyn
Od začátku tachometru jakož i L.P. 2014 téměř 600 km. Ze začátku jsem víc tlačil než jezdil. Po výměně benzínu, svíčky a mechanika chytá na šlápnutí. Zkoušel jsem max z kopce - 110 km/h, což odpovídá reálných 90. Spotřeba 2,25 - 2,30 l.
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.