drroman píše:tak...po trilete pauze jsem zpet...dneska mi privezli maxe....

mailo píše:Ahojte ma nekdo drzaky na na bocni brasny?
Odesláno z mého YAL-L21 pomocí Tapatalk

,ale nenasel jsem jednu vec...prestal mi svitit tachometr,ne cele budiky,ale jen tacho.nevite nekdo jaak v nem vymenit zarovku?druha vec na kterou se chci zeptat,pri volnobehu se mi ze skutru ozyva v pravidelne periode zvuk jako by nekdo klepal na plast.zjistil jsem,ze to dela remen variatoru,kazdych cca 5vterin dole zavibruje a ma jakoby snahu se zkroutit pak se hned srovna...po cca2 vterinach a tak stale dookola.dival jsem se na poloremenici variatoru a je malicko vymackana,muze to byt tim?pri jizde se to chova tak,ze se rozjede vlazneji,ale po vterine zabere jak by mel turbodiru...
 ,ale nenasel jsem jednu vec...prestal mi svitit tachometr,ne cele budiky,ale jen tacho.nevite nekdo jaak v nem vymenit zarovku?druha vec na kterou se chci zeptat,pri volnobehu se mi ze skutru ozyva v pravidelne periode zvuk jako by nekdo klepal na plast.zjistil jsem,ze to dela remen variatoru,kazdych cca 5vterin dole zavibruje a ma jakoby snahu se zkroutit pak se hned srovna...po cca2 vterinach a tak stale dookola.dival jsem se na poloremenici variatoru a je malicko vymackana,muze to byt tim?pri jizde se to chova tak,ze se rozjede vlazneji,ale po vterine zabere jak by mel turbodiru...drroman píše:dival jsem se na poloremenici variatoru a je malicko vymackana,muze to byt tim?

)
  )

drroman píše:ano remen je novy,jen v te poloremenici jsou uz drazky

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků