Stejne vario pouziva treba 5 motoru, proto ten rozsah gramaze, zalezi ale na prevodu do kola.
Vymena je jednoducha, jen je potreba fixator remenice, abys povolil matku varia. Pak se to cele stahne (volne), zezadu odklopi, prehodis a naskladas zpatky pozor si musis dat jen na to, aby ti nevypadly 3 plastovy voditka.
Jak pise jago, klasicke voditka tam nejsou. Jsou tam ty 3 trny, v kterych to jezdi. Zadna vymena voditek se tady nekona. Jen ocista. Leda vymenit varec, kde jsou klasika voditka. Jinak vymena valecku je snadna zalezitost a ani nepotrebujes spesl fixator. Jen doporucuju pro sdelavani a davani deklu zpet elektrosroubovak..nebo se z toho zblaznis
Vubec nejlepsi je zvazit vsech 6 valecku a pak to vydelit. To je nejpresnejsi. Ja mam na origo nalitano pres 12 tis a jeste litat muzou Ty uz jsem ale nevazil..bylo by to zbytecne
Mate recht, musel jsem se na to podivat a je tam skutecne variator s cepy, tak pak faze voditek samo odpada...asi jsem byl vzdy jen u rozebraneho DT300, kdyz to kluci delali ))
Nuže Otázku položím znova. zdá sa mi že výkon pri rozbehu je silnejši ako treba. momentálne dosahujem s valčekmi 13g (séreria)110km/h pri 9500rpm. ako dosiahnem 10 000rpm a 120km/h
Snizenim vahy standardnich valecku (kulatych) zvysis otacky, ne vsak rychlost, tezsimi valecky zvysis rychlost, ale snizis otacky, jediny zpusob, jak docilit obojeho jsou "hranate" valecky
OMG Double , tomu rozumiem, skus prosím čítať o čom píšem... Varec pošle remeň až na okraj ...inak by remeň nepísal - nečernil kastl . Môj problém že s 13g valčekmi roztiahne varec na maximum a pošle remeň úplne na svoj okraj a to až tak že sa sem-tam remeň šuchne o kastl , ale neviem prečo nedosiahnem nikdy120km/h A A 10 000 otačiek ako ostatný majitelia.