, ale hned jak se vrátím tomu dám patřičnou péči
, ale hned jak se vrátím tomu dám patřičnou péči  . Teď to musí ještě chvíli vydržet. Jinak pěkná prácička, která mě teprve bohužel čeká
. Teď to musí ještě chvíli vydržet. Jinak pěkná prácička, která mě teprve bohužel čeká 

, máš u mne ještě jednu nepřečtenou SZ a doufám , že tedy zítra dorazíš tady zde máš to asi nejblíž
 , máš u mne ještě jednu nepřečtenou SZ a doufám , že tedy zítra dorazíš tady zde máš to asi nejblíž  

, oba jste příjemní lidé a v budoucnu něco podniknem, když bude čas a počasí rád Vás zase uvidím
, oba jste příjemní lidé a v budoucnu něco podniknem, když bude čas a počasí rád Vás zase uvidím 

) a věřím , že nebudeš poslední ,
 ) a věřím , že nebudeš poslední ,  ,   resp.speciš krytka zespod motoru , která má ještě nad sebou pružinu se sítkovým filtrem - spadne vám to nádobky pro starý olej - nezapomeńte vybrat a vlořit z5 - pérem dolů sítkem s plastovým těsněním nahoru
  ,   resp.speciš krytka zespod motoru , která má ještě nad sebou pružinu se sítkovým filtrem - spadne vám to nádobky pro starý olej - nezapomeńte vybrat a vlořit z5 - pérem dolů sítkem s plastovým těsněním nahoru   , no a pak 3 šrouby 8 ořech(oříšek,jak kdo chce
  , no a pak 3 šrouby 8 ořech(oříšek,jak kdo chce   ) na krytu olejového filtru , pozor na z5-tnou montáž , z jedné strany je filtr uzavřen a z druhé je průchod , uzavřením ke krytce vložte nový a spasujte na jeho střed hliníkovou krytku , zde jsem šrouby (3x) pomazal měděnou vazelínou,aby šly pak z bloku motoru lépe odšroubovat a nestrhal jsem závity v bloku , obě věci jsou těsněny O - kroužky , nemá smysl použít něco jiného ,
  ) na krytu olejového filtru , pozor na z5-tnou montáž , z jedné strany je filtr uzavřen a z druhé je průchod , uzavřením ke krytce vložte nový a spasujte na jeho střed hliníkovou krytku , zde jsem šrouby (3x) pomazal měděnou vazelínou,aby šly pak z bloku motoru lépe odšroubovat a nestrhal jsem závity v bloku , obě věci jsou těsněny O - kroužky , nemá smysl použít něco jiného , 
   , nalil jsem tam 1,5 lt a po nastartování a chodu motoru , ukazovalo přesně po max (vrchní označení) na kontrolní měrce ,
 , nalil jsem tam 1,5 lt a po nastartování a chodu motoru , ukazovalo přesně po max (vrchní označení) na kontrolní měrce , 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník