21 čer 2010, 19:08
 Mě se ty váklopné helmy líbí a vyhovovali by mě. Máte někdo s tím zkušenosti?? Nebo poradí mi někdo si koupit radši nejakou jinou helmu?  Díky
 Mě se ty váklopné helmy líbí a vyhovovali by mě. Máte někdo s tím zkušenosti?? Nebo poradí mi někdo si koupit radši nejakou jinou helmu?  Díky   

21 čer 2010, 20:41

21 čer 2010, 21:10
 čítaj LS2 helma Delta
 čítaj LS2 helma Delta   

21 čer 2010, 21:12
21 čer 2010, 21:16
21 čer 2010, 21:18
 už je funkčný..mám Deltu pre seba už druhú sezónu a aj pre baťůžka...napíšem viac neskor...
 už je funkčný..mám Deltu pre seba už druhú sezónu a aj pre baťůžka...napíšem viac neskor... 
21 čer 2010, 21:21
21 čer 2010, 21:27
21 čer 2010, 21:30
21 čer 2010, 21:42

21 čer 2010, 21:46
 kluci vy mi dávate...testíky vyklápačiek s dvojitou homologáciou (modular-jet)...a transformerov...v príprave..vydržte..
 kluci vy mi dávate...testíky vyklápačiek s dvojitou homologáciou (modular-jet)...a transformerov...v príprave..vydržte..  si uklepem prsty...
 si uklepem prsty...

21 čer 2010, 22:07
 ,co se týče hlučnosti Airoh Warrior byl tišší,ale to není klapačka,a ještě Mirovi fouká bez deflektoru na levé?oko(pokud si pamatuju)já nic takového nepocituju,je to tím že máme každý jiný obličej
 ,co se týče hlučnosti Airoh Warrior byl tišší,ale to není klapačka,a ještě Mirovi fouká bez deflektoru na levé?oko(pokud si pamatuju)já nic takového nepocituju,je to tím že máme každý jiný obličej  ,každopádně za ty prachy je to funkční helma....
 ,každopádně za ty prachy je to funkční helma....

21 čer 2010, 22:24
 Jinak máme jednu deltu doma a to větrání má fakt ošefovaný, stejně tak pořádný labyrint pod polstrem. Vypadá to že půjdu do druhé ať nám to ladí
  Jinak máme jednu deltu doma a to větrání má fakt ošefovaný, stejně tak pořádný labyrint pod polstrem. Vypadá to že půjdu do druhé ať nám to ladí   

21 čer 2010, 22:40

22 čer 2010, 08:17
 za tú dobu čo mám Deltu, síce podfukuje aj s deflektorom ktorý je podľa fotiek odopínateľný, robím to už tak že ho zrovnám pod krk či už zľahka pod remienok alebo límec podľa toho akú bundu mám
 za tú dobu čo mám Deltu, síce podfukuje aj s deflektorom ktorý je podľa fotiek odopínateľný, robím to už tak že ho zrovnám pod krk či už zľahka pod remienok alebo límec podľa toho akú bundu mám   potom je to v pohode...čo sa týka hlučnosti...mylsel som že plexi u B400 K8 má za následok vyššie turbulencie ale mýlil som sa u B650 K4 je to zase iné..tu je plexi rovnejšie a kvapku nižšie, hlučnosť do 60km/h je minimálna potom už to rastie. S otvorenou prilbou sa dá jazdiť tiež cca do 70km/h potom podfukuje aj pod slnečnú clonu...ale zase beriem skúsenosť spolu s plexi na skútru. Úplne inak to može byť na skútru bez čelného štítu. Polstrovanie je vyberateľné len z hlavovej časti, bočné lícnice nevyberieš, ale vieš ich odopnúť..všetko je na patentky alebo suchý zips... okolo uší priestor že s nimi možeš kývať
  potom je to v pohode...čo sa týka hlučnosti...mylsel som že plexi u B400 K8 má za následok vyššie turbulencie ale mýlil som sa u B650 K4 je to zase iné..tu je plexi rovnejšie a kvapku nižšie, hlučnosť do 60km/h je minimálna potom už to rastie. S otvorenou prilbou sa dá jazdiť tiež cca do 70km/h potom podfukuje aj pod slnečnú clonu...ale zase beriem skúsenosť spolu s plexi na skútru. Úplne inak to može byť na skútru bez čelného štítu. Polstrovanie je vyberateľné len z hlavovej časti, bočné lícnice nevyberieš, ale vieš ich odopnúť..všetko je na patentky alebo suchý zips... okolo uší priestor že s nimi možeš kývať   ja tam mám sluchátka...zapínanie už na novej sérií je pohodlné predlžili remienok so zámkom mikrometrickým a bradová časť na novej sérií je už s kovovými zámkami..ja na prvej mám ešte plastové. Aby som to vysvetlil..mal som skoro prvú LS2 Deltu..a nedávno som kupoval druhú ale nemali ju v ČR tak som objednával z Nemecka a tá už je na úrovni...dokonca bolo tmavšie slnečné plexi, ktoré som si momntálne prehodil na svoju, pretože používam častejšie než baťůžek.
  ja tam mám sluchátka...zapínanie už na novej sérií je pohodlné predlžili remienok so zámkom mikrometrickým a bradová časť na novej sérií je už s kovovými zámkami..ja na prvej mám ešte plastové. Aby som to vysvetlil..mal som skoro prvú LS2 Deltu..a nedávno som kupoval druhú ale nemali ju v ČR tak som objednával z Nemecka a tá už je na úrovni...dokonca bolo tmavšie slnečné plexi, ktoré som si momntálne prehodil na svoju, pretože používam častejšie než baťůžek. Odvetranie skvelé vďaka nasávaniu na hornej časti s možnosťou zatvorenia, zamlžovanie plexi je zrejmé už od 15 stupňov a menej...je to dané tým  že nemá pinlock. pokúšam sa nefunieť
 Odvetranie skvelé vďaka nasávaniu na hornej časti s možnosťou zatvorenia, zamlžovanie plexi je zrejmé už od 15 stupňov a menej...je to dané tým  že nemá pinlock. pokúšam sa nefunieť   to je snáď jediné čo by som tomu vytkol. Pinlock sa dá dokúpiť nejaký unibverzál. Výklopnú časť som doťahoval iba raz keď povolila skrutka inak je to kvalitne urobené. Na dizajnovú stránku je bradová časť príjemne nízka a nie je to klasická tlama ako z Hviezdnych vojen, preto sa mi páčila, že má vzhľad integrálky.
 to je snáď jediné čo by som tomu vytkol. Pinlock sa dá dokúpiť nejaký unibverzál. Výklopnú časť som doťahoval iba raz keď povolila skrutka inak je to kvalitne urobené. Na dizajnovú stránku je bradová časť príjemne nízka a nie je to klasická tlama ako z Hviezdnych vojen, preto sa mi páčila, že má vzhľad integrálky.  takže asi tak
 takže asi tak