TB: svítíčko sluní, jen někam jinam, ještě na tom pracuj
 ale... fakt dobrý
 ale... fakt dobrý
 ale... fakt dobrý
 ale... fakt dobrý

.  Teda Silwera si rád prohlédnu a rád o něm poslechnu čéčé. Jsem ze Sadové ulice a až se mi vrátí scoot z lázní, tak zakroužím po Údolí a třeba objevím stříbro
 .  Teda Silwera si rád prohlédnu a rád o něm poslechnu čéčé. Jsem ze Sadové ulice a až se mi vrátí scoot z lázní, tak zakroužím po Údolí a třeba objevím stříbro   . Zatím čuuzz
 . Zatím čuuzz

dopiš si to do profilu
 dopiš si to do profilu

. Užijte si to. Skútříka jsem už sebou bohužel nenaložil. Silnice jsou tu všude supr a tak někdy jezdím alespoň na kole, což je poněkud namáhavé
 . Užijte si to. Skútříka jsem už sebou bohužel nenaložil. Silnice jsou tu všude supr a tak někdy jezdím alespoň na kole, což je poněkud namáhavé  . Mám tu komlet oblečení Skutrforum včetně ručníku tak dělám alespoň reklamu. Udělám nějakou fotku,....
 . Mám tu komlet oblečení Skutrforum včetně ručníku tak dělám alespoň reklamu. Udělám nějakou fotku,....

dnes v poledne spanilka, program, tombola a večer KISS rev. z maďarska prý nejlepší a Guns n Roses.
  dnes v poledne spanilka, program, tombola a večer KISS rev. z maďarska prý nejlepší a Guns n Roses.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník